sharpshooter Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2019 Δούλευα καιρό με αυτά https://www.thomann.de/gb/akg_k_712_pro.htm μετά από αλλεπάλληλες πτώσεις κλπ, τα πήρα στο χέρι. Ηχητικά ήταν κρύσταλλο, σαν ns 10 σε ακουστικό ένα πραγμα, μόνο downside τα μπάσα που ήταν κάπως ανεμικά, ίσως χρειάζεται ενισχυτής δεν ξέρω. Λέω για αυτάhttps://www.thomann.de/gb/akg_k701.htm να γλιτώσω κάνα euro, γιατί δεν κάνουν τα ράσα τον παπά Χρειάζομαι προτάσεις λοιπόν και τα φώτα σας σχετικά με το θέμα, μίξη με ακουστικά, dacs ενισχυτές κλπ. Αν αξίζει να δώσω παραπάνω να το κάνω, αλλά ως άσχετος που είμαι, δε ψήνομαι πάλι για τζόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάπου είχε γράψει ο npap ένα ωραιότατο post για ακουστικά (τον npap να τον εμπιστεύεσαι). Ίσως έχει γράψει και νεότερο, δεν θυμάμαι. Επεξεργασμένο 26 Μαρτίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Γεια και χαρά 10 ώρες πριν, sharpshooter είπε Ηχητικά ήταν κρύσταλλο, σαν ns 10 σε ακουστικό εεεε χμμμμ εεεε μμμμμ ναι ναι Η επιτυχία και διαχρονικότητα των ns10 στηρίζεται στο ακριβώς αντίθετο ... ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ αλλά αν ένα μιξ ακουγεται καλά στα ns10 τότε ακούγεται καλά παντού . Ερασιτέχνες σαν εμάς δεν νομίζω να κατάφερναν ποτέ να μιξάρουν καλά σε τέτοιο ηχείο . Θα πρότεινα αγορά (έστω) φθηνών μόνιτορ και όχι ακριβών ακουστικών ... καλή συνέχεια www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 6 hours ago, kostas80 said: Γεια και χαρά εεεε χμμμμ εεεε μμμμμ ναι ναι Η επιτυχία και διαχρονικότητα των ns10 στηρίζεται στο ακριβώς αντίθετο ... ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ αλλά αν ένα μιξ ακουγεται καλά στα ns10 τότε ακούγεται καλά παντού . Ερασιτέχνες σαν εμάς δεν νομίζω να κατάφερναν ποτέ να μιξάρουν καλά σε τέτοιο ηχείο . Θα πρότεινα αγορά (έστω) φθηνών μόνιτορ και όχι ακριβών ακουστικών ... καλή συνέχεια Το ίδιο λέμε, με τα akg δεν ακούς μουσική είναι τελείως φλατ, αλλά ό,τι μίξη έκανα εκεί ακούγεται καλά μέχρι και στο ηχείο του κινητού. Μπορεί να 'μαι άσχετος αλλά έχω αφτί bob rock και πάνω Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω monitors στην παρούσα φάση, μόνο ακουστικά, που όντως δεν είναι το ίδιο αλλά από καθόλου... ο νπαπ που το χει το θέμα προτείνει audio technica 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση