Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Πώς σου είχε φανεί εσένα τότε? Για τα λεφτα της παρα πολυ σουπερ Αφου μετα απο λιγους μηνες την πουλησε (επειδη ηταν ακουστικος κιθαριστας και την ειχε παρει δοκιμαστικα) και τον εβρισα που δεν μου το ειπε πρωτα εμενα, να την επαιρνα. Βεβαια σημερα ισως θα το σκεφτομουν γιατι σε αυτα τα λεφτα παιζουν κι αλλα οργανα πολυ καλα. Και μη ξεχναμε και οτι υπαρχουν και καλομεταχειρισμενα. Επεξεργασμένο 26 Μαρτίου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Όντως, η καλές κιθάρες δονούνται ολόκληρες όταν βαράς ένα chord. Η φόλες κάνουν σα κουδουνίστρες και δεν κόβουν στη μίξη ότι μαγνήτες και να βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niccolis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, BillTrantos είπε Θα φάω κράξιμο με αυτό που θα πω, αλλά μην πολυδίνεις σημασία στον plugged ήχο. Αυτό καθορίζεται κυρίως από μαγνήτες-ηλεκτρικά-ενισχυτή-καμπίνα-μεγάφωνα. Το καλό με αυτά είναι πως όλα αλλάζουν. Από την άλλη αυτό δεν ισχύει τόσο εύκολα για γέφυρες, τάστα, μπράτσο, κλπ. Οπότε κοίτα η κιθάρα να έχει ωραίο feel παίζοντας, να παίζει δυνατά unplugged και να νιώθεις το ξύλο λίγο ζωντανό, να δονείται που λέμε. Κι εγώ θα πρότεινα να μαζέψεις λίγα χρήματα παραπάνω και να πας σε λίγο πιο σίγουρες λύσεις, τύπου Gibson LP Studio, PRS SE Custom, ESP LTD, κλπ. Αυτή την κιθάρα την παντρεύεσαι και πιστεύω δεν αξίζει τον κόπο και το ρίσκο. Στα 400-500 ευρώ βρίσκεις αρκετά ανώτερα όργανα κατασκευαστικά μιλώντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niccolis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Δυστυχώς παιδιά το μπάτζετ μου περιορίζεται στα 320 ευρώ maximum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niccolis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, RayDTutto είπε Έχω τον Rt crush 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niccolis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Αετός είπε Πρίν κάτι χρόνια, είχα πάρει μια sx strat και της είχα βάλει ένα set tonerider πάνω.Τίμια όργανα είναι. Για τύπου les paul δέν ξέρω.Ρίξε και μια ματιά στο gumtree έχει πολλές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Παίδες, επιμένω θα με βοηθήσετε όσοι έχετε εικόνα από SX. Γιατί το όργανο που υποτίθεται ότι θα αγοράσω κοστίζει 320 ευρώ και θα το πάρω αρκετά φθηνότερα και με τσάμπα σεταρισμα και αλλαγή χορδών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niccolis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, niccolis είπε Πολύ ωραία συμβουλή, ευχαριστώ φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 https://www.gumtree.com/p/guitar-instrument/2015-gibson-les-paul-studio-electric-guitar-wine-red-with-gold-ohsc/1334395568 Ρίξε μια ματιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Τι παιζει με το gumtree? Στελνουν Ελλαδα? Απο ασφαλεια συναλλαγων τι λεει? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 26 minutes ago, Αετός said: https://www.gumtree.com/p/guitar-instrument/2015-gibson-les-paul-studio-electric-guitar-wine-red-with-gold-ohsc/1334395568 Ρίξε μια ματιά. σα πολλη φτηνη μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση