fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Kαπου στα μακρινα 80s 2 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 όταν ακόμα ήμουν μικρός και έπαιζα ...πλήκτρα... άκουσα αυτά δεν θυμάμαι ποιό πρώτα, σίγουρα σχεδόν την ίδια εποχή ίσως μέσα στον ίδιο μήνα του 1965. Ο αδερφός μου είχε μια κιθάρα και μου έδειξε πως παίζονται (κάποιος του είχε δείξει προφανώς...) Δεν ξέρω ακριβώς αν με κατέστρεψαν, όμως με έκαναν να καταλάβω ότι η κιθάρα δεν είναι για να παίζεις 6 χορδές ανοιχτές όλη μέρα. λίγο μετά έμαθα και κανονικά ακόρντα 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 και βεβαια τι ριφαρες μας εδωσαν οι Tool...εδω απο τις αρχες του 2000.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fandomius Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Kάπως έτσι ξεκίνησε το 'κακό' στην τρυφερη ηλικία των 10-11 περίπου το '84: χαζεύαμε το βινύλιο στις βιτρίνες των δισκάδικων στη γειτονιά μετά τα αγγλικά και ανατριχιάζαμε. Και μ' αυτά τα 2 ολοκληρώθηκε 'το Κακό' λίγους μήνες μετά και άφησε ανεξίτηλη για πάντα τη λατρεία για τους SABBATH: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Cream - Sunshine of Your Love https://youtu.be/INfze0mVuWA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Αυτό με έκανε να πιάσω την κιθάρα και αυτό με έκανε να καταλάβω ότι καλή είναι η κιθάρα αλλά για χόμπι... 2 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Στο Δημοτικό: Guns n' roses - You Could Be Mine Στο Γυμνάσιο: Black Sabbath - Fairies Wear Boots Στο Λύκειο: Joe Satriani - Summer Song Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Θα πάω και'γω χεράκι χεράκι με τον @fusiongtr ακριβώς σε ότι είπε (με τη διαφορά οτι το τραγούδι μου το έβαλε ο μεγαλύτερος αδελφός του φίλου). Βέβαια αυτό που με κατέστρεψε ολοκληρωτικά, για να μη πω κατεδάφισε, Πέμπτη δημοτικού γαρ, ήταν αυτο: Μαζί με τις σειρήνες πέφτανες βόμβες (απ'τις καλές) σ' όλο μου το ανυποψίαστο κορμάκι. 5 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Εγω λιγο πριν τα 30 αποφασισα οτι ηθελα να μαθω ηλεκτρικη. Πηρα μια φτηνη, αλλα δεν προλαβα να ασχοληθω. Ο λογος που το ειχα αποφασισει λεγοταν Gary Moore και David Gilmour. Ακουγα το parisiane walkways και το shine on you crazy diamond και με ονειρευομουν να τα παιζω. Βεβαια, την πρωτη ζημια με ριφακι την επαθα στα 11-12 μου οταν πρωτοακουσα αυτο 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trooper Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2019 σε κατι κασσετες που κυκλοφορουσαν τοτε με συλογες ποπ χιτ (χρυσος διπλος κλπ) χωσανε στη δευτερη κασσετα δευτερη πλευρα αυτο οι παλισαταναδες ..... παει το χασαμε το παιδι....... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση