mageiras Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Τι σχέση έχει το glass master με την εγγραφή CD μέσω CD-recorder; Νομίζω ότι τα CD-recorders δεν κάνουν λάθος, άλλωστε χρησιμοποιούνται για εφαρμογές που απαιτείται 100% πιστότητα (π.χ. backup σε CD, προγράμματα). Το λάθος που μπορεί να υπάρχει στoν ήχο των audio CDs (και για αυτόν το λόγο στο στάνταρ τους προβλέπεται και έξτρα error correction code πληροφορία στο δισκάκι) οφείλεται στην ανάγνωση (π.χ. jitter). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Τι σχέση έχει το glass master με την εγγραφή CD μέσω CD-recorder; Νομίζω ότι τα CD-recorders δεν κάνουν λάθος' date=' άλλωστε χρησιμοποιούνται για εφαρμογές που απαιτείται 100% πιστότητα (π.χ. backup σε CD, προγράμματα). Το λάθος που μπορεί να υπάρχει στoν ήχο των audio CDs (και για αυτόν το λόγο στο στάνταρ τους προβλέπεται και έξτρα error correction code πληροφορία στο δισκάκι) οφείλεται στην ανάγνωση (π.χ. jitter).[/quote'] ειπα εγω οτι εχει σχεση?για ψηφιακα λαθη μιλησα και το ανεφερα!και φυσικα ο καθενας μπορει να νομιζει οτι θελει ασχετως της πραγματικοτητας :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Τι σχέση έχει το glass master με την εγγραφή CD μέσω CD-recorder; Νομίζω ότι τα CD-recorders δεν κάνουν λάθος' date=' άλλωστε χρησιμοποιούνται για εφαρμογές που απαιτείται 100% πιστότητα (π.χ. backup σε CD, προγράμματα). Το λάθος που μπορεί να υπάρχει στoν ήχο των audio CDs (και για αυτόν το λόγο στο στάνταρ τους προβλέπεται και έξτρα error correction code πληροφορία στο δισκάκι) οφείλεται στην ανάγνωση (π.χ. jitter).[/quote'] ειπα εγω οτι εχει σχεση?για ψηφιακα λαθη μιλησα και το ανεφερα!και φυσικα ο καθενας μπορει να νομιζει οτι θελει ασχετως της πραγματικοτητας :D Κάτσε βρε παιδί γιατί μπερδεύτηκα: θες να πεις ότι αν γράψω ένα αρχείο audio ως το track 1 ενός audio cd μέσω του cd-recorder μου υπάρχει περίπτωση να γραφτούν διαφορετικά δεδομένα στο δισκάκι; (Εξαιρείται εννοίται hardware λάθος, π.χ. χαλασμένη laser beam ή ελαττωματικο CD.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Αν ένα κομμάτι σου πριν το κάψεις σε cd φαίνεται σε έναν wave editor κάπως έτσι: ενώ όταν το ανοίγεις από το καμένο cd φαίνεται κάπως έτσι: τότε όντως κατά τη διάρκεια της εγγραφής κάτι έχει γίνει. Σε αυτήν την περίπτωση' date=' κοίταξε μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο cd-burning software που έχεις, βάσει της οποίας υποβαθμίζεται η στάθμη της έντασης.[/quote'] Nαι αυτο ακριβως γινεται :)μικραινει η κυματομορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα ψηφιακων λαθων η οποια φυσικα αν το cd δεν προοριζεται για επαγγελματικη χρηση δεν θα σε απασχολησει ιδιαιτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 υπάρχει μια επιλογή normalize audio στα προγράμματα που γράφουν cd και λογικά αυτή στο δημιουργεί το πρόβλημα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 υπάρχει μια επιλογή normalize audio στα προγράμματα που γράφουν cd και λογικά αυτή στο δημιουργεί το πρόβλημα Το Nero εχει αυτη normalize audio ρυθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 200% αυτό έχω και εγώ και την έχει σίγουρα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Το βρηκα,αντε να δουμε στην πραξη τωρα.Τhanks jmone :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 τίποτα. άντε να δούμε ήταν αυτό τελικά; ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση