Clouseau Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Και`γω FL ψηφίζω.Το παιδί θέλει να απλά να παίζει απο πάνω δε νομίζω να ψάχνει ποιότητα. Εννοείται οτι στη δίκαση θα παίξεις με το velocity στα χτυπήματα εναλλάξ αλλιώς θα ακούγεται χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Και όχι μόνο. Θέλει και σφίξιμο η μπότα, κανά eq και άλλα για αληθοφάνεια, αλλά κυρίως ρόλο παίζει η αρχική επιλογή του σαμπλ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 επειδή το παιδί δεν θέλει να παίξει και να μπλεχτεί με όλα αυτά πιστεύω ότι δεν του κάνει το FL ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Μα αυτά τα λέμε ακριβώς επειδή θα του κάνει το fl. Με ότι πρόγραμμα και να είσαι αν δεν βρεις το σωστό σαμπλ και δεν το επεξεργαστείς σωστά, τότε θα ακούγεται λες και κοπανάς ταπεράκια. Δηλαδή ποιό του προτείνεις; Το Battery; και αυτό επεξεργασία θέλει. Το bfd; και αυτό την θέλει την δουλειά του. Το Grouve agent; Εντάξει αυτό είναι πιο απλό αλλά για όχι για παραπέρα. Θα δώσει κάποια έτοιμα πατερνς και ρυθμούς, αλλά αν θέλει να φτιάξει κάτι δικό του; με το fl θα μπορέσει να φτιάξει γρήγορα ρυθμούς εξαιτίας του ιδιόρρυθμου sequencer που έχει. Παρόλα αυτά αν δεν θέλει να μπλέκεται με το περίεργο rewire θα του πρότεινα το battery, αλλά θέλει περισσότερη δουλειά στον προγραμματισμό των ρυθμών "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 ας αρχίσει με ένα groove agent και μετά ας περάσει σε ένα FL ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parou Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα σε όλους , εγώ το BFD χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά, είναι βέβαια λίγο 'στενά' τα τύμπανα αλλά εάν δεν παίζει ντράμερ αυτά έχεις . Επίσης το BFD έχει και μεγάλη γκάμα από είχους (προηχογραφημένα από ντράμερς). www.fxpansion.com Universally Unknown Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cradra Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα προς το παρον χρησιμοποιω το groove agent. Αν και δεν εχει δικαση και γενικα πιο καινουριους metal ρυθμους. Το battery δεν καταφερα να το βαλω να παξει μονο του. Το χρησιμοποιω μονο οταν παιζει καποιος φιλος κιθαρα, λογω του οτι μπορω να παιξω με το πληκτρολογιο. Ξερω, γυφτια αλλα δεν εχω κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 To battery δεν παίζει μόνο του σαν το groovy agent. Εσύ το κάνεις να παίξει. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση