cradra Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Για παραδειγμα θελω να παιξω ενα ροκ κομματι. π.χ. Θελω να το ρυθμιζω να παιζει το στοιχειωδη ρυθμο 4/4 και εγω να παιζω απο πανω σολο με την κιθαρα. Βρηκα ενα προγραμμα που λεγεται ΒΑΤΤΕΡΥ 3. Καλο και παιζει με πληκτρολογιο, δεδομενου οτι δεν εχω και midi keyboard, αλλα πρεπει να παιξω πρωτα κιθαρα, να ηχογραφισω και μετα να παιξω τα ντραμς. Στο κατω κατω δεν ξερω και ντραμς και το αποτελεσμα με απογοητευει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Για δοκίμασε το Groove agent της Steinberg,θα πρέπει να σου κάνει για την δουλειά που θες.Αλλιώς σε hardware το Adrenalin του Roger Linn ή το Blackbox της M-audio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 BandInABox Θα σου λύσει τα χέρια καθώς δηλώνεις το ρυθμό που θές αλλά και τον τόνο σε κάθε μέτρο http://www.bandinabox.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Και το BFD έχει έτοιμα patterns με διάφορους ρυθμούς. :) Μπορείς μάλιστα να κάνεις και shuffle στα μέτρα ούτως ώστε να μην ακούς συνέχεια το ίδιο "ντάπα ντούπα" :wink: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 To StormDrum είναι άπαιχτο! Δοκίμασέ το. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 ez drummer..απειρα gooves & brakes( midi files καταπληκτικα παιγμενα απο top drummers...) με πολυ καλο επισης ηχο(απο τα DFH...) ..επισης οτι αλλο σου προτειναν ειναι ικανοποιητικο αλλα το καθενα απο αυτα εχει και εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και λογο υπαρξης...τα stormdrum εχουν πολυ καλο ηχο αλλα οχι παιξιματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cradra Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 To band in a box ειχε πεσει παλια στα χερια μου. Μου φανηκε δυσκολο στη χρηση και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Βρηκα απο φιλο το Groove Agent. Ειναι οτι πρεπει για αυτο που ζητουσα! Ενα κλικ και δεν το ξανα πειραζεις. mindconspiracy: Αλλιώς σε hardware το Adrenalin του Roger Linn ή το Blackbox της M-audio. Αυτο με το hardware δεν το καταλαβα. Τι εννοεις; Καποιο μηχανημα που κανει αυτο που ζηταω; Τα stormdrum και ez drumer δεν τα εχω βρει ακομα. Παντως ευχαριστω για τη βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 :wink: Φίλε μου...FL STUDIO !! Πέραν του οτι θα βρεις έτοιμες loopες, μπορείς να φτιάξεις μια λούπα πολύ γρήγορα και απλά! Δοκίμασε το. www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 εγώ με το FL είχα πρόβλημα στα πολύ γρήγορα ειδικά στη δίκαση ακουγόταν πολύ χάλια ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό δεν είναι θέμα fl αλλά του sample μπότας που χρησιμοποιούσες και της περαιτέρω επεξεργασίας του. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση