blue Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2019 Δεν ξέρω πως φτιάχνονται οι τονισμοι αλλά αυτό που αλλάζεις bpm και ξεσυγχρονιζονται τα tracks μεταξύ τους, αν σας είναι πρόβλημα, η λύση είναι αυτή: https://youtu.be/mxmfKIqHQpo 1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, manosx είπε Τι να διορθώσουν ακριβώς; Η σύγκριση που κάνεις είναι με το Reaper ver2 ή με το ver5; Γιατί αν είναι με το 2, που είναι και αυτό 10 χρόνια πίσω, τότε ΟΚ να το "διορθώσουν", αν όμως συγκρίνεις με το Reaper 5 τότε συγκρίνεις μήλα με Γαυγάμηλα. Έχεις χάσει 10 χρόνια εξέλιξης ενός περίπλοκου και συνεχώς εξελισσόμενου προγράμματος όπως το cubase, το τι "διορθώσεις" χρειάζεται το ξέρουν αυτοί που είναι μέσα στην εξέλιξή του. Τέλος πάντων, το καινούργιο cubase σε καλύπτει απόλυτα, δες από το 1.58 του παρακάτω βίντεο. Μου έδωσες την απάντηση που ήθελα! Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πράγματα που είναι απλά στο reaper δεν ειναι τόσο απλά στο cubase ενώ λίγο ως πολύ βγήκαν την ίδια περίοδο. - Mεγάλο θέμα ας το σταματήσουμε εδώ, έμαθα αυτό που ήθελα και θα δω τι μπορώ να κάνω. Σας ευχαριστώ! Blue: χρήσιμο αυτό που πόσταρες! Επεξεργασμένο 19 Μαρτίου 2019 από Miltos23 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 39 minutes ago, Miltos23 said: Μου έδωσες την απάντηση που ήθελα! Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πράγματα που είναι απλά στο reaper δεν ειναι τόσο απλά στο cubase ενώ λίγο ως πολύ βγήκαν την ίδια περίοδο. - Mεγάλο θέμα ας το σταματήσουμε εδώ, έμαθα αυτό που ήθελα και θα δω τι μπορώ να κάνω. Σας ευχαριστώ! Blue: χρήσιμο αυτό που πόσταρες! με 5.5 κατοσταρικα λυνεται αμεσως με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 8 hours ago, blue said: Δεν ξέρω πως φτιάχνονται οι τονισμοι αλλά αυτό που αλλάζεις bpm και ξεσυγχρονιζονται τα tracks μεταξύ τους, αν σας είναι πρόβλημα, η λύση είναι αυτή: https://youtu.be/mxmfKIqHQpo αυτό είναι άλλο θέμα, και ο άνθρωπος περιγράφει σωστά (και πολύ κατανοητά θα έλεγα γιατί έχω δει και άλλα που είναι σπαζοκεφαλιές) πως λύνεται. Όμως το θέμα του ποστ είναι οι τονισμοί του μετρονόμου, κάτι που προφανώς δεν αλλάζει εκτός του πρώτου στα παλιά cubase και φυσικά το άλλο θέμα που ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν λύνεται στο 10 που είναι ότι όταν έχεις διαφορετικά time signatures σε ένα κομμάτι πχ ξεκινάς με 4/4, και πας μετά 3/4, 7/8, 4/4, 15/8, 3/4 κλπ επι κάποιο αριθμό μέτρων και αλλάξεις ένα κάπου στη μέση τα επόμενα δεν διατηρούν την προηγούμενη διαδοχή. Δεν σπρώχνονται παρακάτω. Γίνονται όλα ό,τι έχωσες στη μέση. Αν μπορέσω να ξεκαθαρίσω ότι το 10 το κάνει αυτό με βλέπω να τα σκάω τα 5.5 σύντομα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε με 5.5 κατοσταρικα λυνεται αμεσως Αυτό ομολογουμένως αποτελεί ένα ισχυρό αντικίνητρο, οπότε θα παίξει στήσιμο στο reaper και μετά μεταφορά στο cubase... All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2019 4 minutes ago, Miltos23 said: Αυτό ομολογουμένως αποτελεί ένα ισχυρό αντικίνητρο, οπότε θα παίξει στήσιμο στο reaper και μετά μεταφορά στο cubase... το στήσιμο όμως πρέπει να είναι σε πολύ βασικό στάδιο. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι μεταφέρονται σωστά τα time signatures. Και αν δουλεύουν σωστά τα musical/linear modes. Τελευταία φορά που μετέφερα κάτι από cubase σε sonar δεν έγινε σωστά. Θα καθόμουν ίσως για πάντα στο sonar αλλά δεν κάνει ο vari audio όπως θέλω. Δηλ αυτό το melodyne δεν το περιέχει πλέον. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Βρε παιδιά, πως λειτουργεί ο μετρονόμος στο Cubase AI? Δεν μπορώ να βρω με τίποτα πως να το κάνω να παίξει πχ ρυθμό 3/4. Μόνο 4/4 παίζει. Ακούγεται μόνο Μπιπ-παπ-παπ-παπ ενώ θέλω να ακούγεται Μπιπ-παπ-παπ. Πως στο καλό θα το κάνω; Στο κάτω μέρος βλέπω μόνο τα bpm να μπορώ να αλλάξω. Στα settings του μετρονόμου δεν βλέπω πουθενά να μπορώ να αλλάξω το μέτρο σε 3/4 ή άλλο. Σε tutorials στο ιντερνετ δεν βγάζω άκρη γιατί αναφέρονται σε άλλες εκδόσεις του cubase που μάλλον δεν τα έχει το δικό μου. Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 o μετρονόμος παίζει ό,τι είναι το κομμάτι. Εχεις tempo track ή τελος πάντων ορίσει τέμπο σε 3/4? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Κενό audio track έχω και θέλω απλά να τραγουδήσω χωρίς μουσική. Θέλω τον μετρονόμο για να είμαι στο ρυθμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 δε γίνεται έτσι. Αυτό από μόνο του βάζει 4/4 και 120 bpm πάτα f2 και άλλαξέ το σε 3/4 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση