pastelius Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Aν ο server μπορουσε να διαβασει τι γραφουμε θα ειχαμε φαει ολοι αυτοματα ban :lol: :lol: ΕDIT: Πολυυυ ωραια φετα! :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Ce est feta le faqable λέμεεε... 'Ξαφανίστηκε ο τύπος όμως... λές να σημαίνει κάτι;;; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Ce est feta le faqable λέμεεε...'Ξαφανίστηκε ο τύπος όμως... λές να σημαίνει κάτι;;; Ναι ή διώξαμε έναν πλανώδιο πωλητή μαγνητών ή μόλις εκδιώξαμε ένα μέλος απο το noiz πριν καν μπει You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 πλανώδιο πωλητή μαγνητών LΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟL!!!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως δεν ήταν σωστό να την πέσουμε όλοι έτσι απότομα? Μήπως το παιδί έχει μπλέξει σε δουλειές και μπει αργότερα να απαντήσει? Μήπως έχει πάει κανείς Πάτρα να μας πει αν παίζει διαφορά ώρας? Θα με φάει η περιέργεια για το τι μαγνήτης ήταν....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Μπορεί να ήταν μαγνητάκι ψυγείου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτες!!! Ας μου εξηγήσει κάποιος ρε παιδιά! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτες!!! Ας μου εξηγήσει κάποιος ρε παιδιά! Ο φιλος αυτος αμεσως μολις γραφτηκε εβαλε αγγελια οτι φτιαχνει και πουλαει μαγνητες και αργοτερα ανοιξε αυτο το θεμα. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτες!!! Ας μου εξηγήσει κάποιος ρε παιδιά! Ο φιλος αυτος αμεσως μολις γραφτηκε εβαλε αγγελια οτι φτιαχνει και πουλαει μαγνητες και αργοτερα ανοιξε αυτο το θεμα. 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ΕΛΕΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Ο φιλος αυτος αμεσως μολις γραφτηκε εβαλε αγγελια οτι φτιαχνει και πουλαει μαγνητες και αργοτερα ανοιξε αυτο το θεμα. Ωχ... βρε τι τσακάλια κυκλοφορούν εδώ μέσα! Αμέσως τον μαγκώσατε :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση