gadlle Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ειναι καιρος ο καθε κιθαριστας να βρει τον τελειο προσωπικο του ηχο. οι λυσεις ειναι πολλες και οικονομικες. ο καθενας μπορει να κανει το οργανο του να εχει ξεχοριστο ηχο αναλογα με τισ προτημησεις του. τι λετε και εσεις? et's bring it down Dudes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Εγω λεω ναι... :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadlle Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Εχεις αλλαξει μαγνητες στην κιθαρα σου? et's bring it down Dudes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είμαι σίγουρος αν σε καταλαβαίνω φίλε μου, αλλά το ζητούμενο νομίζω είναι ότι πρώτα πρέπει να μάθει κανείς να παίζει "σωστά" και μετά να ψάχνει τον ήχο που του ταιριάζει... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης να αξιοποιεί αυτά που έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadlle Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δεν διαφωνω σε καμια περιπτοση παιδια αλλα με ενα νεο φρεσκο ηχο εχεις αλλη αισθηση στο παιξημο σου et's bring it down Dudes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Σίγουρα, ειδικά αν έχεις βαρεθεί τον ήχο της κιθάρας σου, ή ψάχνεις κάτι άλλο στην τελική! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadlle Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Πραγματικα υπαρχει πολυ μεγαλη ποικιλια απο μαγνητες εκτος απο τις γνωστες μαρκες που πραγματικα δεν πιστευεις την ποιοτητα στον ηχο σου et's bring it down Dudes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djkostas Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Ισως να είναι καιρός! Ίσως και όχι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι διάλεξες λάθος τρόπο να διαφημιστείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadlle Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 σιγουρα δεν ειναι διαφημηση γιατι αυτο που κανω ειναι για την παρτη μου μονο. απλα μιλαμε γενικα για ηχο et's bring it down Dudes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση