santso 4 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν μια βδομάδα πήρα αυτό απ το Θωμά https://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_rosette_acoustic_di_preamp.htm Το δοκίμασα μερικές μέρες με μπαταρία απ το super market,όλα οκ.... τελειώνει η μπαταρία και μου δίνει ένας φίλος μια μπαταρία μαιμού SQBY 9V. Τη βάζω κι αρχίζουν τα προβλήματα.... Μια δουλέυει κανονικά, μια δεν ανταποκρίνονται τα push buttons (κάνει mute και μετά ΔΕΝ κανει ξε-mute, αλλά τα λαμπάκια δουλεύουν!).... Και μια φορά που το άφησα στο Mute επίτηδες, μετά από λίγο ξεmute αρε μόνο του και άρχισε να σφυρίζει με το gain τέρμα. Μετά κανονικά για λίγο, μετά πάλι αλλοπρόσαλη συμπεριφορά το μηχάνημα. Ρωτάω το φίλο "ρε μ@λ@κ@ απο που πήρες τη μπαταρία?" "απ ΄τα οτι πάρεις ενα Ευρω." Με τροφοδοτικό το μηχάνημα δουλεύει κανονικά! Το ερώτημα είναι: Μπορεί μια μάπα μπαταρία να προκαλέσει τέτοιου είδους προβλήματα? Γιατι θα προτιμούσα να μην το στείλω πίσω, γιατί μέχρι να πάει και να μου στείλουν άλλο θα περάσει κανας μήνας! Μήπως δηλαδή είναι μια χαρά το μηχάνημα, κι απλά να βάζω μπαταρίες της προκοπής - ή να πάρω ένα καλό powerbank - και να το κρατήσω? Τι λέτε? Επεξεργασμένο 12 Μαρτίου 2019 από santso 4 .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γραφεις λες και εχει προβλημα το μηχανημα. Δοκιμασε παλι με μια μπαταρια κανονικη και οχι του κιλου να δεις αν ξανακανει τα τρελλά και αν οχι, πετα απλα τη μαπα μπαταρια και μην ξαναπαρεις τετοια. Επεξεργασμένο 12 Μαρτίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drwolf Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Αφού λειτουργεί κανονικά στο ρεύμα λογικά δεν έχει πρόβλημα το πετάλι. Μια δοκιμή θα σε πείσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Μολις το δοκίμασα και με μια μπαταρία της προκοπής και είναι τζιτζι. Μου φαίνεται δεν το στέλνω πουθενά. Απλά μου έκανε εντύπωση το τι μπορεί να κάνει μια κακή μπαταρία.... Δεν είναι να πεις οτι έπεσαν τα volt γρήγορα ή η ποιότητα του ήχου κάτι τέτοιο. Μιλάμε για αλλοπρόσαλλα πράγματα! .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Το να λειτουργείς με μπαταρία πετάλι με 20mA current draw, σημαίνει ότι κάθε 20~22 ώρες λειτουργίας, θα χρειάζεσαι μια καινούρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2019 Ναι, τόσο δίνει κι ο κατασκευαστής στο manual. Αλλά θα πάρω ένα καλό powerbank μόλις παίξουν λίγα φράγκα.... Μιας και το θέλω για δρόμο! .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση