Flotzen Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε και με τα ποδαράκια της κάρφωνε το λουκάνικο Με τον Morgan και τον Friedman εκεί μέσα δεν νομίζω να περίσσεψε λουκάνικο για τη λάμπα... (κακία) Και ο υπεύθυνος παραγωγής να φωνάζει "Τι θα γίνει με εκείνο το κονιακάκι;" 1 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 1 hour ago, Spyros Delta said: Και πανω στον tone king ειχε χταποδακι ξυδατο Δεν μου λες εσύ που τα κατέχεις βρε Σπύρο. Αυτός ο tone king ανεβάζει θερμοκρασία όταν δουλεύει πολλές ώρες στην τσίτα? Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν παίζεις πολύ ώρα στο breakup point, μπορείς ταυτόχρονα να ψήσεις και τα χταποδάκια απάνω του? Και πριν μου πεις για εντάσεις κουφαμάρας, σου λέω ότι θα υπάρχει και ούζο, οπότε .... δεν μασάμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση