Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Μπορώ να πάρω το 6.17 με τέλος αν δεν το θέλει κάποιος άλλος. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 4 minutes ago, BillTrantos said: Μπορώ να πάρω το 6.17 με τέλος αν δεν το θέλει κάποιος άλλος. Bill θες να το μοιραστούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Εννοείται! Γράψε ό,τι θέλεις και στείλε μου μετά να συμπληρώσω! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Δικο σας ειναι το θεμα και μην επεμβαινω αλλα υπαρχει μια πολυ ωραια δισολια στο κλεισιμο-δε θυμαμαι αν ειναι στην "κανονικη" βερσιον,νομιζω οχι-και μπορειτε να παιξετε και παρεα,περαν των αλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Υπήρχε μια δισολία Murray-Smith αλλά την θυμάμαι μόνο στο making of. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Μπορει να ειμαι και λαθος αλλα νομιζω στο LP υπηρχε αυτη η εκτελεση με Murray-Smith ολοκληρη. Δεν λεει κατι,οπως θελετε κανετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Παίρνω και 4.52 με 5.10 εκτός αν με έχει προλάβει άλλος και δεν το έχω δει. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 9 minutes ago, BillTrantos said: Παίρνω και 4.52 με 5.10 εκτός αν με έχει προλάβει άλλος και δεν το έχω δει. Πάρτο τώρα γιατί θα ανέβει η τιμή. Σοβαρά τώρα, μπράβο σε όλους σας. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) .... Επεξεργασμένο 29 Μαρτίου 2019 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, BillTrantos said: Παίρνω και 4.52 με 5.10 εκτός αν με έχει προλάβει άλλος και δεν το έχω δει. μπρο το έχει καλύψει ο gvour! μετα το 6:17 παίξτε άφοβα! Επεξεργασμένο 29 Μαρτίου 2019 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση