gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Πολυ καλο το αποτελεσμα παιδια!! Σολαρες!! 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 στο 7:30 σαν να κόβεται απότομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 25 minutes ago, rgxinap said: στο 7:30 σαν να κόβεται απότομα. Λαου λαου,θα τα φτιαξουμε ολα. Ενα δειγμα ειναι μονο,εχει πολλα και χοντρα ακομα να γινουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Μήπως να βάλω φωνή; 5 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @Nestoras εννοείται. Επεξεργασμένο 29 Μαρτίου 2019 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, Nestoras said: Μήπως να βάλω φωνή; Σερ,απο τη δικια μου(μπλιαξ) θα ειναι σιγουρα καλυτερη. Και εδω που τα λεμε δε βαζεις και καμια πενια να γουσταρουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, gvour είπε Σερ,απο τη δικια μου(μπλιαξ) θα ειναι σιγουρα καλυτερη. Και εδω που τα λεμε δε βαζεις και καμια πενια να γουσταρουμε? Πλάκα κάνω. Δεν έχω το τρόπο και δεν ξέρω πως. Αλλιώς θα γούσταρα να κάνω τον Roeser. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Ξερω οτι κανεις πλακα αλλα του λογου το λεω σοβαρα. Μηπως να βρουμε εναν τροπο να παιξεις το Roeser σολο,τουλαχιστον? Τη φωνη την εβαλα ακριβως για αυτο,μηπως ακουσει κανενας σοβαρος τραγουδιστης και πει"τι ειναι αυτος ο μ....κας,κατσε να βαλουμε μια φωνη". 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Μπράβο παιδιά!! Δύσκολο εγχείρημα. Πολύ ωραίο ακούγεται για το στάδιο που βρίσκεται. Από κιθαριστικα μέρη τι "ανάγκες" υπάρχουν? Θα ήθελα να συμβάλλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Aυτος εισαι mpamps. Οποιο σημειο-και ολα αν θελεις-απο τα παρακατω μπαινεις και παιζεις. 2,50-2,59 3.33-3.42 3.51-4.00 4.52-5.10 6.17-τελος Θα σου στειλω ενα τρακ με τα παραπανω σημεια κενα και πραττεις κατα βουληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση