RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 33 minutes ago, BillTrantos said: Έχω 8πύρηνο PC με 16 GB Ram και πάλι tracking κάνω με τα απαραίτητα. Ό,τι είναι βαρύ (Eventide reverbs, EQs, κλπ) το βάζω post. Θέλει πολύ σοβαρό μηχάνημα για να τρέχεις real time πολλά βαριά plugins. Επεξεργαστής; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 εννοώ τα vsti διότι εκεί το πιάνω. πατάω και ακούγεται μετά. Ελα ήδη το βρήκα (το είχα πάθει και άλλη φορά και το είχα λύσει αλλά το ξέχασα. Τώρα που το ανέφερε ο manosx μου ήρθε η φλασιά). Εχω κάτι mastering pluggins ανοιχτά. Τα έκλεισα και ΟΚ. (Βασικά ένα...) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, RayDTutto είπε Επεξεργαστής; Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τον πήρα τσάμπα οπότε για τα λεφτά του σκίζει! Intel Core i5-8400 cpu @ 2.80ghz 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 3 hours ago, BillTrantos said: Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τον πήρα τσάμπα οπότε για τα λεφτά του σκίζει! Intel Core i5-8400 cpu @ 2.80ghz Μια χαρά για τα λεφτά του... Αλλά σου κλέψανε δύο πυρήνες. 1 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, RayDTutto είπε Μια χαρά για τα λεφτά του... Αλλά σου κλέψανε δύο πυρήνες. Αυτά γίνονται όταν γράφεις από κινητό, σου κλέβουν 2 πυρήνες! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2019 ειναι φυσιολογική συμπεριφορά, οπως ειπώθηκε, αν φορτώνεις με πολλα effect plug in και προσπαθείς να γράψεις midi ή audio με όλα αυτά ανοιχτά σε πραγματικό χρόνο. τα δημοφιλή daws έχουν προσβάσιμη άμεσα συνήθως λειτουργία με μπουτόν (χαχαχχαχα) που κάνει override τα effect. Και εγώ σε κάποιες περιπτώσεις που καποια fx pluggin αρχιζουν και μου δημιουργούν latency σπανίως αλλα κυρίως midi delay κάνω αυτο το bypass, γραφω τι θέλω και μετά το απενεργοποιώ. Ιδιαίτερα με συγκεκριμένα εφφε π.χ. στο sonar που χρησιμοποιώ και τα έχω "σταμπάρει" πως δημιουργούν τέτοια φαινόμενα σε πολύπλοκες και εκτενείς συνθέσεις, το κάνω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση