gvour Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Σας ζηλευω και σας χαιρομαι,οπως εχω ξαναπει,ολους εσας που φτιαχνετε αυτα τα ωραια. Αργυρη,παλι ομορφιες βλεπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εναλλακτικό Headstock shape?... να μια ιδέα.... με λίγο πρόχειρο photoshop Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από alderbody wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alderbody said: Εναλλακτικό Headstock shape?... να μια ιδέα.... με λίγο πρόχειρο photoshop Είπαμε να είναι έκφυλο το κιθαρόνι αλλά όχι και έτσι χαχαχαχαχαχα Εκτός αν έτσι πρέπει για να είναι κιθάρα με ¨κάκαλα¨. Σε άλλα νέα , γυάλλισα το σώμα με τα μπάφφερζ και μετά φόρεσα / σφύριασα τα θίμπολς και τέλος έβαλα τη γέφυρα Halon η οποία είναι σταθερή ΩΣΑΝ ΠΕΤΡΑ. θα έχει όντως κάκαλα ο ήχος με φιxed μπριντζ και p90s Το μανίκι εφαρμόζει σφικτά. Γενικά προχωράμε καλώς. Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι ένα αίσθημα, που μόνο να το φανταστώ μπορώ,να φτιάχνεις εξ'αρχής ένα όργανο(πέρα από τους μαγνήτες κτλπ.).Εγώ δεν μπορώ να δέσω μια partcaster!Μπράβο και πάλι. Willie the pimp! Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από Αετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Αετός said: Είναι ένα αίσθημα, που μόνο να το φανταστώ μπορώ,να φτιάχνεις εξ'αρχής ένα όργανο(πέρα από τους μαγνήτες κτλπ.).Εγώ δεν μπορώ να δέσω μια partcaster!Μπράβο και πάλι. Willie the pimp! Όντως είναι πολύ ωραία φάση, ιδιαίτερα όταν όλα παν καλά και δε σου σπάνε τα νεύρα με καινούρια λάθη που δεν έχεις κάνει ποτέ ξανά, ούτε σε προηγούμενα projects! Πλάκα κάνω, είναι καλή φάση. Όσοι εδώ μέσα πιάσαν έστω ένα κατσαβίδι το ξέρουν. Έτοιμα και τα ηλεκτρικά. ΠΟΛΥ πιο απλό κύκλωμα από τη vintage Jazzmaster. Ευελπιστώ σε λιγότερο θόρυβο!! Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έγιναν και οι τρύπες για τις βίδες του pickguard... Όλα φαίνονται να ταιριάζουν καλά και τα ηλεκτρικά δουλεύουν οκ. Μού ρχεται να βάλω το μανίκι της στρατ και να την ακουσω, αλλά θα περιμένω.... CTS 500k pots, Nick Silver Blue Moonlight P90s... Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Τα Gibsonoknobs μου χαλανε την μοστρα, μηπως να δοκιμασεις τα κλασσικα? Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, qesh said: Τα Gibsonoknobs μου χαλανε την μοστρα, μηπως να δοκιμασεις τα κλασσικα? Νομίζω με το gold hardware, τους p90s, τον εβενο στο μανίκι, τα blocks και το binding θα ταιριάξουν μια χαρα... Give it time... custom είναι έτσι και αλλιώς... Αν στο τέλος δε τα γουστάρω θα πάρουν δρόμο και θα μπει κάτι άλλο... Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Strap pegs και τρέμολο βιδώθηκαν.... Βασικά ένα μανίκι θέλει και παίζει.... (και neck pocket screw holes)... Κάτι μου λέει ότι θα την κάνω την αλχημεία απόψε.. Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Ok η πρώτη δοκιμή έγινε! Τελείως διαφορετικό beast με fixed Halon bridge και τους p90s. Blues Rock εργαλείο. Μου άρεσε τα μάλα. Οπότε ξεκινώ σιγά -σιγά το δικό της μανίκι για να φτάσει εκεί που πρέπει! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση