Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, argytar είπε Ποιο από τα δυο πίκ γκαρντ σας αρέσει; Να αλλάξω σε λεοπάρ να γίνει τέρμα νταβάς; Ε... ας μην υπερβάλουμε Το μωβάκι με την "κλασική" ταρταρούγα είναι μούρλια. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Εγώ θα το προτιμούσα. Τολμηρό! Απο την άλλη βέβαια δεν είμαι ο παραδοσιακός φαν της jazzmaster. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Εγώ θα το προτιμούσα. Τολμηρό! Απο την άλλη βέβαια δεν είμαι ο παραδοσιακός φαν της jazzmaster. Αμανείτανε η γέφυρα "χρυσή" θα συμφωνούσα. Αλλά με chrome κάτι δεν μου πάει καλά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Βάλε δέρμα από πραγματική λεοπάρδαλη. Επεξεργασμένο 27 Ιουνίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Βάλε δέρμα από πραγματική λεοπάρδαλη. Όλο και κάποια θα σκοτώσουν εκεί στο Α.Ζ.Π......Οπότε περίμενε λίγο και θα το έχεις τζάμπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Αμανείτανε η γέφυρα "χρυσή" θα συμφωνούσα. Αλλά με chrome κάτι δεν μου πάει καλά. H γέφυρα είναι ολόχρυση καδένα μπλινγκ φακαδόρο! Πιμπ είν αυτός! Το πρότζεκτ ήθελα να είναι οβερ δε τοπ Σταλόνε κόμπρα και τέτοια πράματα. Θα το δοκιμάσω κι αν δε μ αρέζει με τις επόμενες χορδαί θα βάλω την τορτουγα! Επεξεργασμένο 27 Ιουνίου 2022 από argytar 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2022 Ω συγγνώμη, σαν chrome μου φάνηκε. Δεν γυαλάει πολύ γι' αυτό, την ήθελα πιο κίτρινη για λεοπάρ. Αλλά κι έτσι καλή είναι. Συντάσσομαι με τον Γιάννη τότενες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Ίσθε καρεκλαδαι 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Στις 27/6/2022 στις 1:29 ΜΜ, argytar είπε Ποιο από τα δυο πίκ γκαρντ σας αρέσει; Να αλλάξω σε λεοπάρ να γίνει τέρμα νταβάς; Tortoise αλλά ποιοτικό. Τα Spitfire είναι κορυφαία αλλά δεν έδινα τόσα για pickguard, το θεωρώ κοροϊδία. Και αυτό ακριβό είναι αλλά πιο διαχειρίσημη η τιμή του. Προτείνω κάτι αντίστοιχο που να έχει βάθος και να μην είναι μονοδιάστατο σαν αυτό που έχεις τώρα. Ή parchment ή μαύρο, τα προτιμώ από λεοπάρ ή φθηνό tortoise. Εννοείται χωρίς pickup rings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2022 Transformation complete. Πιο Pimp από ποτέ! Τώρα θέλει και μια λεοπάρ ζώνη και θα έχει επιτελέσει το σκοπό της! 6 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση