Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2019 Ωραίο βγαίνει χρωματιστό αλλά εδω φαίνεται μόνο η λεπτομέρεια. Υ.Γ. Σκέφτηκες την matching ταρταρούγα; Μπορεί να είναι too much όμως. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2019 2 hours ago, yameth said: Ωραίο βγαίνει χρωματιστό αλλά εδω φαίνεται μόνο η λεπτομέρεια. Υ.Γ. Σκέφτηκες την matching ταρταρούγα; Μπορεί να είναι too much όμως. Θα υπάρξει! Το truss rod cover μάλλον θα εμπεριέχει τορτουγα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, argytar είπε τορτουγα Τορτίγια ναι! Το σημαντικό στο truss rod cover θα είναι το σχήμα. Έχω μια ψιλοαγωνία να δω τι έχεις σκεφτεί. Η tortoise ιδέα μου φαίνεται καλή. Εκτός αν κάνεις καμιά χρυσο-καγκουριά ή καμιά περλο-καγκουριά. Μάλλον θα φανεί καλυτερα όταν ετοιμαστεί και το φλεημέηπλ. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 20 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Τορτίγια ναι! Το σημαντικό στο truss rod cover θα είναι το σχήμα. Έχω μια ψιλοαγωνία να δω τι έχεις σκεφτεί. Η tortoise ιδέα μου φαίνεται καλή. Εκτός αν κάνεις καμιά χρυσο-καγκουριά ή καμιά περλο-καγκουριά. Μάλλον θα φανεί καλυτερα όταν ετοιμαστεί και το φλεημέηπλ. Ήμουν έτοιμος για χρυσοκαγκουριά με δολλάριο το ξέρεις πολύ καλά , αλλά ο Γιάμεθ το έσωσε. (θενξ) Έχω παραγγείλει τορτίγια όπως λες βλανκ οπότε το σχήμα πρώτα θα το σχεδιάσω και μετά θα το κόψω - υλοποιήσω οπότε βλέπουμε... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 α το δολλάριο. Το ξέχασα. Για δείξε Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 53 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: α το δολλάριο. Το ξέχασα. Για δείξε Ti να δειξω , δεν το κατασκεύασα... και από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται. (το νεκ πλεητ είναι άααααααλλη υπόθεση όμως....) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, argytar είπε (το νεκ πλεητ είναι άααααααλλη υπόθεση όμως....) Tι? 4 (τρύπια) δολλάρια? Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 11 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Tι? 4 (τρύπια) δολλάρια? ένα στη Lionel μέση.... Χαραγμένο άτσαλα (ή και όχι) με δρέμελοντίζα ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Tripiseto ( χίπστερ τορνευτήριο ) στη διάμετρο του δολλαρίου. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 Το φινίρισμα προχωράει με τη γομολάκα να δίνει έναν ωραίο μελί τόνο στο κσύλο. 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση