Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, LK είπε Συμφωνω με Φωτη. Τα ειδη πρωτης αναγκης, δηλαδή το φαγητό εχει πολλαπλασιαστεί σε τιμή. Το ίδιο και τα καύσιμα. Τα αλλα , και εδικά η τεχνολογία, ειναι σαφως φθηνοτερα. Δες τον πίνακα και κάνε τους υπολογιΖμους που λέω και θα δεις ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα για το φαγητό και τα είδη πρώτης ανάγκης. Στα καύσιμα το 90% είναι ΦΟΡΟΣ πλέον οπότε δεν μπορείς να τα συγκρίνεις. Αλλά και πάλι τελευταία τιμή επί δραχμής ήταν το 2001 0,70 ευρώ. Αν είχαμε ακόμα δραχμή θα είχε φθάσει στα 7 ευρώ με τον πληθωρισμό και την διολίσθηση και υποτίμηση 20 ετών... Δεν τα λεΓω εγώ άλλωστε οι κομμουνισται τα λένε https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3718763 και εδώ ένα inflation chart Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Δύσκολα υπολογίζεις, μπαίνει μέσα το θυμικό ( ...με ένα πεντακοσάρικο έπινες καφέ και έπαιρνες τσιγάρα-ά όλα κι όλα, έχουμε και προτεραιοτητες). Θεωρώ ότι τα βασικά έξοδα ενός μέσου ανθρώπου/νοικοκυριού ήταν πιο εύκολο να καλυφθούν το 1995 σε σχέση με το 2005. Στέγη, μετακινήσεις, λογαριασμοί, έξοδα καθημερινότητας. Οι διαφορές όχι μεγάλες, αλλά ικανές. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Δύσκολα υπολογίζεις, μπαίνει μέσα το θυμικό ( ...με ένα πεντακοσάρικο έπινες καφέ και έπαιρνες τσιγάρα-ά όλα κι όλα, έχουμε και προτεραιοτητες). Θεωρώ ότι τα βασικά έξοδα ενός μέσου ανθρώπου/νοικοκυριού ήταν πιο εύκολο να καλυφθούν το 1995 σε σχέση με το 2005. Στέγη, μετακινήσεις, λογαριασμοί, έξοδα καθημερινότητας. Οι διαφορές όχι μεγάλες, αλλά ικανές. Εγώ πάντως το 1995 με το ζόρι την έβγαζα καθαρή,το 2005 ημΑνε πασάς Όπως λες και εσύ το ΘΥΜΙΚΟ είναι μεγάλη υπόθεση μέχρι και τον πληθωρισμό 20% σε κάνει να ξεχνάς Έξω από την πλάκα τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ υπάρχουν οπότε όποιος θέλει μπορεί με ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ και μαθηματική ακρίβεια να υπολογίσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ (ωραίο πράγμα τα μαθηματικά). Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ πάντα με το ζόρι την έβγαζα καθαρή-όταν την έβγαζα- πάντως, εντός κι εκτός Ελλάδας, εντός κι εκτός όϊρο. Δε λαστ χόουλ οφ δε ζουρνά ήμανε- και είμαι- εξαπανέκαθεν. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Αυτό λέω κι εγώ. Νοικοκυριό, χωρίς ακίνητη, με τρία παιδιά και ένα μισθό εργάτη + 1/3 μισθού ημιαπασχόλησης, επιβίωσε από τα μέσα του 70 ως τα μέσα του 90. Για δοκίμα να επιβιώσεις με αυτό τώρα... 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Πνοή και Νύξη είπε επιβίωσε Άλλο πράγμα η "επιβίωση" του 1970 και άλλο του 2019... Πριν από λίγο ήμουν με έναν φίλο που λόγω κρίσης τα φέρνει πολύ δύσκολα. Τον πήρε η 14χρονη κόρη του και του έριξε ΕΝΑ μπινελικι επειδή ΕΠΕΣΕ το ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο σπίτι τους....μα ΕΝΑ μπινελικι.....και ο φίλος μου ΑΣΠΡΙΣΕ από τη στεναχώρια του γιατί το "παιδί" δεν είχε ίντερνετ για....δύο ΟΛΌΚΛΗΡΕΣ ώρες..... Το 1970 οι μισοί 14χρονοι της Ελλάδας δεν είχαν ΠΑΠΟΎΤΣΙΑ να φορέσουν και μακριά παντελόνια φορούσαν μόνο στην Ανάσταση...και όμως επιβίωναν... Η μόνη δυνατή σύγκριση είναι με ΣΤΟΙΧΕΊΑ και ΑΡΙΘΜΟΥΣ λοιπόν.... από εκεί και πέρα κάποιοι είναι δυνατοί σε αυτά και κάποιοι όχι...στο τέλος της ημέρας πάντως όλοι.... επιβιώνουμε 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Μια μπάλα παγωτο σήμερα έχει 1,10 ευρώ. Τι να λέμε τωρα.... Από την άλλη παίρνεις υπολογιστη με 300 ευρω...επίσης τι να λεμε τωρα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγώ το 1965 την έπαιρνα μισή δραχμή.... το 1957 θα ήταν πιό φτηνή Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Ας πούμε οτι η "ευτυχία" ήταν τότε πολύ πιο φθηνή, για να το κλείσουμε το θέμα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε επιβίωσε πήγαν τα παιδιά σχολείο, πήγαν ξένη γλώσσα και κάποια χόμπι, είχαν ρούχα να φορέσουν, αγόραζαν παιχνίδια, πηγαίναν καμιά βόλτα στο χωριό για διακοπές, φροντιστήρια, έτρωγαν καλά (υπερβολικά ελέω ελληνίδας μάνας), κάποιοι αγόραζαν σπίτι (οι περισσότεροι γνωστοί μου απέκτησαν σπίτι μέσα 90). Νομίζω αυτό εννοώ, κι όχι ότι ζεστάινονταν με σπίρτα και έτρωγαν κονσέρβα. https://www.youtube.com/watch?v=VKHFZBUTA4k 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση