vagelism Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Αν και με τους Beatles βγαζω λιγο αφθες..βρηκα την ιδεα αλλα κ την υλοποιηση της απο αυτη την μπαντα ενδιαφερουσα. ................................................................{ειναι της γενιας του..κ στυλιστικα καλοντυμενοι..θα την καταβρει αποψε καποιος..} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 επόμενο να βγάζεις άφθες, αφού γεννήθηκες όταν είχαν τελειώσει όλα, αν και πολλοί που γεννήθηκαν ακόμα πιό ύστερα έχουν καταλάβει το λάθος τους και έχουν ήδη ζητήσει ταπεινα συγχώρεση λέγοντας 134873894164 το απεταξάμην.... Την συγκεκριμένη μπλουζ μπάντα την απεχθάνομαι απλώς, από την πρώτη φορά που την είδα πριν κάτι χρόνια το φβ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε επόμενο να βγάζεις άφθες, αφού γεννήθηκες όταν είχαν τελειώσει όλα, αν και πολλοί που γεννήθηκαν ακόμα πιό ύστερα έχουν καταλάβει το λάθος τους και έχουν ήδη ζητήσει ταπεινα συγχώρεση λέγοντας 134873894164 το απεταξάμην.... Την συγκεκριμένη μπλουζ μπάντα την απεχθάνομαι απλώς, από την πρώτη φορά που την είδα πριν κάτι χρόνια το φβ ειμαι σιγουρος οτι οταν θα ωριμασω αρκετα και τους εκτιμησω...θα παω για εξομολογηση κ θα πληρωσω το οποιο τιμημα. Ακομα κ αν χρειαστει να αυτομαστιγωσω το κορμι μου..θα το κανω να εισαι σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, vagelism said: ειμαι σιγουρος οτι οταν θα ωριμασω αρκετα και τους εκτιμησω...θα παω για εξομολογηση κ θα πληρωσω το οποιο τιμημα. Ακομα κ αν χρειαστει να αυτομαστιγωσω το κορμι μου..θα το κανω να εισαι σιγουρος. μπαα δεν υπάρχει ελπίς.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε μπαα δεν υπάρχει ελπίς.... ...δεν θα μαθο πωται τι αιστυ καλι μουσηκι αι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Just now, vagelism said: ...δεν θα μαθο πωται τι αιστυ καλι μουσηκι αι? όλα με τη σειρά τους. πρώτα ορθογραφία.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση