Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί συνάδελφοι με άπειρη χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο μας άλμπουμ, ηχογραφημένο live στο Soundflakes Studio υπό την επιτήρηση του Νίκου Παπαδόπουλου που έκανε τη μίξη και το mastering. Πρόκειται περί 9 κομματιών, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονταν ήδη στο live playlist της μπάντας αλλά λόγω διαφόρων καθυστερήσεων, αναποδιών, ατυχιών κι ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου, δεν είχαμε καταφέρει έως τώρα να αποτυπώσουμε. Μέχρι που στις αρχές του χρόνου, έκατσαν οι συγκυρίες και μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο studio καταφέραμε το παρακάτω αποτέλεσμα. Να σημειώσω ότι, προς το παρόν, το album διατίθεται μόνο σε ψηφιακή μορφή αλλά σύντομα (πιθανότατα και μέχρι το τέλος του άλλου μήνα) θα υπάρχει και το CD για όποιον θέλει. Ακολουθούν τα links με το album: Soundcloud: Bandcamp: https://sixteenstrings.bandcamp.com/releases Αν έχετε διάθεση πείτε μας τη γνώμη σας, προσωπικά θα διαβάσω όλα τα σχόλια των νοϊζάδων (ή και μη) με χαρά, όπως πάντα άλλωστε. Ευχαριστούμε Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 από Jazzjoker 6 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Καλή αρχή παιδιά, εύχομαι ακόμα καλύτερη συνέχεια! 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Καλοτάξιδο κι από μένα. Βγάζει μια "on the road"αλήτικη ατμόσφαιρα. Το "Mexico"μου άρεσε ιδιαιτέρως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2019 Πάρα πολύ ποιοτική δουλειά παιδιά! Καλοτάξιδο! 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Πάρα πολύ καλή δουλειά παιδιά, συγχαρητήρια!!! Καλοτάξιδο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 ενδιαφέρον. μου άρεσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Ωραία δουλειά. Μπράβο μάγκες. Γιατί δεν το βάζετε Spotify; 1 1 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 καλή επιτυχία 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Οτι καλυτερο στα του αλμπουμ,υψηλο το επιδεδο συνθετικα και παικτικα! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2019 Το άκουσα ολόκληρο, κορδόνι χωρίς διακοπές. Τουμπανιάρικο blues rock που τσακάει κόκαλα. Φωνές, κιθάρες, γκρούβες, όλα κομπλέ κατά την ταπεινή μου γνώμη. Καλοτάξιδο και εύγε! Υ.Γ. Φτάνει μέχρι κάτου, πάει στον μπιτό... Υ.Γ.2 Ο John Campbell κρυφογελάει από εκεί πάνω! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση