gvour Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Ο δευτερος μου αρεσει πολυ περισσοτερο.
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Ό πρώτος, με την προϋπόθεση να του βγάλεις λίγα μεσαία και μπάσα.
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Ο δεύτερος. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Επρεπε να βαλεις δημοσκοπηση στο thread, αν και για διπλο παει το ματς. Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 μπααα ακομα μπορει να γυρισει... μετραει χρονος; ημιχρονο πήγαμε; με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, dimsonic είπε μπααα ακομα μπορει να γυρισει... Μπαααα, σε αυτό το σάιτ το chorus είναι "παρεξηγημένο", για να μην πω τίποτ'άλλο..., αλλά μάλλον φταίει γι αυτό η 10ετια των '80ς, οπότε απ'τα αποδυτήρια κερδάει το πρώτο κλιπάκιον... ..
Guru pipityri Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά... Γενικώς μιλώντας, δεν μου πολυαρέσει το chorus για single note lines, για ακόρντα ίσως. Για την ιστορία, ούτε ο Stern, ούτε ο Metheny χρησιμοποιούν chorus. Ο Sco ναι, τουλάχιστον παλιότερα, και ήταν πολλοί εκείνοι που προσπάθησαν να αντιγράψουν τον συγκεκριμένο ήχο, αλλά χωρίς το φραζάρισμα ακούγεται σαν Cure-μπαντάρα, φυσικά, αλλά δεν νομίζω πως μιλάμε για κάτι τέτοιο.
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 5 minutes ago, pipityri said: Εγώ δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά... Γενικώς μιλώντας, δεν μου πολυαρέσει το chorus για single note lines, για ακόρντα ίσως. Για την ιστορία, ούτε ο Stern, ούτε ο Metheny χρησιμοποιούν chorus. Ο Sco ναι, τουλάχιστον παλιότερα, και ήταν πολλοί εκείνοι που προσπάθησαν να αντιγράψουν τον συγκεκριμένο ήχο, αλλά χωρίς το φραζάρισμα ακούγεται σαν Cure-μπαντάρα, φυσικά, αλλά δεν νομίζω πως μιλάμε για κάτι τέτοιο. ξέρω ότι ο Πατ δεν χρησιμοποιεί chorus. Αυτη η ρύθμιση όμως μου το θύμισε και το σκάλισα λίγο και γι αυτό ήθελα γνώμες. Δηλαδή λες ότι αυτό που άκουσες σου ακούστηκε σαν Cure? ενδιαφέρον...! με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, Tamtam said: By the way, ποιο chorus είναι ; (όχι ότι θα αγόραζα ποτέ chorus, αλλά έτσι, για την ιστορία στους ήχους τα chorus/delay είναι του Behringer v amp pro και αλλάζει μόνο το setting του chorus και στο lexicon έχει plate reverb στο ένα κανάλι και chorus (ξανά) στο άλλο... με σήμα το μπιφτέκι
Guru pipityri Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε ξέρω ότι ο Πατ δεν χρησιμοποιεί chorus. Αυτη η ρύθμιση όμως μου το θύμισε και το σκάλισα λίγο και γι αυτό ήθελα γνώμες. Δηλαδή λες ότι αυτό που άκουσες σου ακούστηκε σαν Cure? ενδιαφέρον...! Όχι, εννοούσα πως όταν εγώ προσπαθούσα να μιμηθώ αυτόν τον ήχο ακουγόμουν σαν Cure.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση