panorios Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Γιατί είχε γράψει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων 100 χρόνων. Και γιατί η Βραζιλία έχει 212.000.000 πληθυσμό (θα έβαζα και την Πορτογαλία αλλά δεν χρειάζεται). Και λίγα είναι για το μέγεθος του Jobim. 1
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, panorios said: Γιατί είχε γράψει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων 100 χρόνων. Και γιατί η Βραζιλία έχει 212.000.000 πληθυσμό (θα έβαζα και την Πορτογαλία αλλά δεν χρειάζεται). Και λίγα είναι για το μέγεθος του Jobim. λάθος απάντηση.... έπρεπε να πεις never liked him ! 1 με σήμα το μπιφτέκι
vagelism Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Εχω παιξει αρκετες απο τις συνθεσεις του. ΠΑΝΤΑ..βλεπεις τον χαρακτηρα κ την ποιοτητα μεσα στη συνθεση. Απο τους πιο αγαπημενους μου συνθετες στα Jazz standards.
vagelism Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε λάθος απάντηση.... έπρεπε να πεις never liked him ! δεν θελουμε να σου παρουμε το σημα κατατεθεν μαεστρο..
panorios Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dimsonic είπε λάθος απάντηση.... έπρεπε να πεις never liked him ! Ούτε για αστείο δεν μπορώ να το πω 2 1
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Ποιος είναι αυτός ο Τζο Μπιμ; Εγώ ξέρω μόνο τον Τζιμ Μπιμ. 1 Ενωμοτάρχης
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχε λεφτά και πλέρωνε! https://www.buyyoutubviews.com/index.html#bundles Με ένα εικοσαρικάκι να τα 7 μιλιόνια views. Άσε που είναι και παλιός, από την δεκαετία του 50 τον βλέπανε στο youtube. Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση