dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Γιατί είχε γράψει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων 100 χρόνων. Και γιατί η Βραζιλία έχει 212.000.000 πληθυσμό (θα έβαζα και την Πορτογαλία αλλά δεν χρειάζεται). Και λίγα είναι για το μέγεθος του Jobim. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, panorios said: Γιατί είχε γράψει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων 100 χρόνων. Και γιατί η Βραζιλία έχει 212.000.000 πληθυσμό (θα έβαζα και την Πορτογαλία αλλά δεν χρειάζεται). Και λίγα είναι για το μέγεθος του Jobim. λάθος απάντηση.... έπρεπε να πεις never liked him ! 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Εχω παιξει αρκετες απο τις συνθεσεις του. ΠΑΝΤΑ..βλεπεις τον χαρακτηρα κ την ποιοτητα μεσα στη συνθεση. Απο τους πιο αγαπημενους μου συνθετες στα Jazz standards. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε λάθος απάντηση.... έπρεπε να πεις never liked him ! δεν θελουμε να σου παρουμε το σημα κατατεθεν μαεστρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dimsonic είπε λάθος απάντηση.... έπρεπε να πεις never liked him ! Ούτε για αστείο δεν μπορώ να το πω 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Ποιος είναι αυτός ο Τζο Μπιμ; Εγώ ξέρω μόνο τον Τζιμ Μπιμ. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχε λεφτά και πλέρωνε! https://www.buyyoutubviews.com/index.html#bundles Με ένα εικοσαρικάκι να τα 7 μιλιόνια views. Άσε που είναι και παλιός, από την δεκαετία του 50 τον βλέπανε στο youtube. Επεξεργασμένο 23 Φεβρουαρίου 2019 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση