dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 ναι. και τα δυο ανοιγουν αλλα δεν μου παιζουν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Inanes Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 Για το newscool δες μήπως σε βοηθήσει η σειρά των βίντεο εδώ: Για το aerobic προβληματίζομαι που δεν εμφανίζεται στο δικό μου reaktor. Έχω κατεβάσει τα πάντα από το ΝΙ access για το Komplete start. Μήπως το είχες από πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 όχι δεν είχα τίποτα εκτός από reaktor 5 και guitar rig. Επίσης δεν κατέβασα εκείνο το vintage toys...κάτι τέτοιο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2019 το κατάφερα να παίξει, αλλά...είμαι μακρυά ακόμα στο να καταλάβω τι γίνεται με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση