Superfunk Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, vagelism είπε Και εμενα δεν μου αρεσει ο Nick Cave. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, Superfunk είπε Κ μενα! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, vagelism είπε Και εμενα δεν μου αρεσει ο Nick Cave..αλλα δεν εβγαλα κουφο {η ψυχασθενη} οποιον του αρεσει. Ποιός είναι αυτός ο Nick Cave? Παίζει σε κάποιο γκρουπ, είναι καινούριος και δεν τον ξέρω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ποιός είναι αυτός ο Nick Cave? Παίζει σε κάποιο γκρουπ, είναι καινούριος και δεν τον ξέρω? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gutter είπε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ πινωτοαιματουλαΓουμετομπουριτηςσομπας ΑΗΔΙΕΣ.. Προτιμω τα φιλολαϊκαπροοδευτικοαριστερα (βαλτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τους υποτιτΛΟΙ) εχουν και πολυ καλο ΠΑΡΑΓΩΓΟ "The Moranbong Band, also known as Moran Hill Orchestra, is an all-female music group in North Korea whose members were selected by the country's supreme leader Kim Jong-un. " Επεξεργασμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Superfunk είπε he Moranbong Band, also known as Moran Hill Orchestra, is an all-female music group in North Korea whose members were selected by the country's supreme leader Kim Jong-un. " ποια κορέα εδώ θα γίνει της κορέας!!!! ετοιμάζω σουβλάκια από τώρα για καλοκαίρι λαίμαιιιιιι αυτές γιατί ΔΕΝ έγιναν super μπαντα? 1 2 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γατάκια που θέλετε να γίνετε και φέιμους Επεξεργασμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 από Nikos Aravanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 9 hours ago, vagelism said: ..να μην σου πω και η γιαγια του... δυσκολα. εγω γεννηθηκα το 57. Αυτος το 85. Λογικα η μανα του γυρω στο 60... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, stavros_d80 είπε αυτές γιατί ΔΕΝ έγιναν super μπαντα? Εάν στοίβαζαν τα κιβώτια με τις σαμπάνιες μπροστά τους και σιγά σιγά έκρυβαν τις Stars, θά'λεγα ότι έχουν επιρροές από Pink Floyd...... Θεές πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση