vagelism Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Σε καποιο ποστ αναφερθηκε το ονομα BRUNO MARS.. Λοιπον... Γιατι εγραψε αυτο... Τραγουδησε αυτο... και ενιοτε τραγουδαει κ ετσι.. Οποιος επισης εχει ορεξη μπορει να δει αυτο... Οταν οι περισσοτεροι απο εμας πιπιλαγαμε ακομα το δαχτυλο αυτος εκανε Live performances .. Ηe has my respect! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 χμμμμ ναι... οταν εγω πιπιλαγα το δαχτυλο μου μάλλον δεν ειχε γεννηθει ουτε η μαμα του.... 4 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζει ένα είδος mainstream pop που έχει πολλά funk/disco/soul στοιχεία και προφανώς έχει βρει τη σωστή δοσολογία γιατί σαν στυλ δεν είναι κάτι καινούριο. Πέραν αυτού, δεν μπορώ να καταλάβω το χαμό που έγινε με το uptown funk. Δηλαδή νομίζω ότι έχει πολύ καλύτερα κομμάτια κι όμως για κάποιο λόγο αυτό έγινε τερατώδης επιτυχία που εκτός του airplay, youtube views κλπ. το διασκεύασαν κι ένα σωρό μπάντες. Επεξεργασμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 από Jazzjoker 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 κάπου για κάποιον άλλον (έχασα το λογαριασμό) έγραψα για κάτι ψυχιατρικές διαταραχές, έλξεις, σύνδρομο της Στοκχόλμης.... κάτι τέτοιο θα ναι. Δεν μπορεί. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Earth Wind and Fire reloaded Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, dimsonic είπε χμμμμ ναι... οταν εγω πιπιλαγα το δαχτυλο μου μάλλον δεν ειχε γεννηθει ουτε η μαμα του.... ..να μην σου πω και η γιαγια του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dimsonic είπε κάπου για κάποιον άλλον (έχασα το λογαριασμό) έγραψα για κάτι ψυχιατρικές διαταραχές, έλξεις, σύνδρομο της Στοκχόλμης.... κάτι τέτοιο θα ναι. Δεν μπορεί. ρε Dim..10 δις ανθρωποι..μαλλον ειναι κουφοι κ εσυ εχεις το "σωστο " αυτι ρε φιλε δεν υπαρχει αλλη εξηγηση My friend!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagelism είπε ρε Dim..10 δις ανθρωποι..μαλλον ειναι κουφοι κ εσυ εχεις το "σωστο " αυτι ρε φιλε δεν υπαρχει αλλη εξηγηση My friend!! Τσ τσ τσ... Βρε Βαγγέλη θα σε μαλώσω! Παίζει τζαζ ή έστω κάτι παραπλήσιο ο Mars (σαν σοκολάτα ακούγετε...) για να αρέσει στο υπόλοιπο 10 δις ανθρώπων της γης που ακούνε αυτό το είδος μουσικής που αρέσει και στον Δημήτρη; Επεξεργασμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 Btw δεν υπάρχουν (ακόμα) 10 δις άνθρωποι. 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Τσ τσ τσ... Βρε Βαγγέλη θα σε μαλώσω! Παίζει τζαζ ή έστω κάτι παραπλήσιο ο Mars (σαν σοκολάτα ακούγετε...) για να αρέσει στο υπόλοιπο 10 δις ανθρώπων της γης που ακούνε αυτό το είδος μουσικής που αρέσει και στον Δημήτρη; 37 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Τσ τσ τσ... Βρε Βαγγέλη θα σε μαλώσω! Παίζει τζαζ ή έστω κάτι παραπλήσιο ο Mars (σαν σοκολάτα ακούγετε...) για να αρέσει στο υπόλοιπο 10 δις ανθρώπων της γης που ακούνε αυτό το είδος μουσικής που αρέσει και στον Δημήτρη; οχι δεν παιζει..τους δογματισμους δεν μπορω.. Και εμενα δεν μου αρεσει ο Nick Cave..αλλα δεν εβγαλα κουφο {η ψυχασθενη} οποιον του αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση