Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Παρε καποιον ενισχυτη οχι πολυ ακριβο' date='οσα watt νομιζεις οτι σου φτανουν για το προβαδικο σου. Κοιτα να εχει καλα 12" ηχεια και "Return" απο πισω.Στειλε εκει το Tonelab και εισαι κομπλε!Ουσιαστικα ο ενισχυτης σου δεν θα ειναι τιποτα αλλο παρα ενας τελικος με ηχεια. :wink:[/quote'] ή πάρε ένα Tech 21 Power Engine 60 που είναι ακριβώς αυτό. +1. Εγώ πήρα ένα Tech 21 Power Engine 60 και μου φαίνεται great!!!!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zade Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 ok.πρωτα απο ολα ευχαριστω για τη διαθεση ολων να βοηθησουν.... :) κατι τετοιο φανταζομουν κι εγω...κατι σαν ουδετερο ενισχυτη,ηχεια δλδ... δευτερον...τι ειναι το return? και ο tech 21 που κυμαινεται? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Το return είναι μια είσοδος στον ενισχυτή (συνήθως στην πίσω μεριά) όπου μπορείς να συνδέσεις εφέ. Στην ουσία ποτέ δεν είναι μόνο του. Υπάρχει και το send μαζί. Ο ήχος απο την κιθάρα σου πάει στον προενισχυτή, μετά μπορεί να περάσει από το send-return και μετά στον ενισχυτή. Ελπίζω να μην έγραψα βλακείες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση