Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Την είδα πρόσφατα (χθες). Η ταινία μου άρεσε πολύ, καλογυρισμένη , κυλάει πολύ ευχάριστα και o Viggo Mortensen έγινε το είδωλο μου . Φυσικά και ο Mahershala Ali είναι πολύ καλός ως Dr. Don Shirley. Ομολογώ (και ντροπή μου) ότι το έργο του Shirley δεν το ήξερα. Από την ταινία έμαθα για το album του «Orpheus in the underworld» του 1956 , και αμέσως μου μπήκε να το πάρω σε ….βινυλιο. Λογάριαζα χωρις τον ξενοδόχο….και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό : Μόνο στα 103,50 USA $ Ευτυχώς βρέθηκε ένας ΛΕΒΕΝΤΗΣ στο Youtube και μπόρεσα να τον ακούσω και με ένα γενναίο rip γράφηκε πλέον σε κασσετούλα και την ακούω anytime anywhere. Μου θύμισε ο Shirley (που δεν τον ήξερα ξανά ντροπή μου) πολύ Howard Riley και Keith Tippett, τους οποίους γουστάρω τα μάλα. Για τον δίσκο εδώ: Το trailer της ταινίας εδώ: 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Φανταστική ταινία. Έπαιξαν φοβερά και ο Viggo και ο Ali. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Κάτσε ρε συ, ποτέ κυκλοφόρησε σε VHS το Green Book και το αγόρασες; 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση