Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Superfunk είπε 5.Μπασιστας "τσιμεντα-μπετα-παιζω μονο στην ΜΙ και στη ΛΑ και ποτε πανω απο 4 νοτες ανα τετραμετρο" Δεν ειναι ακριβως ετσι. Παιζει πολυ με το ρυθμο και την αρμονια, σε βαθμο που τα κομματια θα ηταν άλλα χωρις αυτον. Επεξεργασμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα ηταν μεσα στις δεκα μπαντες που θα ειχα, αν ηταν να εμενα για παντα σε ενα απομονωμενο νησι. Θυμαμαι ακομα ζωντανα τη στιγμη καπου πισω στις αρχες των '80s, που εχω δανειστεί απο ενα φιλο το δισκο back in black με το μαυρο χοντρο αναγλυφο εξωφυλλο, και βαζω το βινύλιο στο πικαπ και ακουμπαω τη βελονα στο πρωτο κομματι hells bells. Oταν τον επεστρεψα πρεπει ειχε το μισο βαρος, απο το λιωσιμο που εφαγε. Επεξεργασμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 από Spyros Delta 2 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως οι AC/DC ΕΙΝΑΙ ροκ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΚ, χορός, διασκέδαση, ξύδια, ναρκωτικά, γκόμενες, πισίνες, μηχανές και πάμε. Αν θέλετε υψηλή μουσική και κουλτούρα (να φύγουμε ), παίζετε λάθος είδος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Δεν ειναι ακριβως ετσι. Παιζει πολυ με το ρυθμο και την αρμονια, σε βαθμο που τα κομματια θα ηταν άλλα χωρις αυτον. Και παλι την ΜΙ και την ΛΑ παιζει παντως και με ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,... Συμφωνω οτι ,οπως ολοι οι μπασισταραδες,παιζει πολυ μελωδικα και εξυπνα και σαφως με αρμονικο και ρυθμικο ενδιαφερον. Επεξεργασμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Η παρατήρηση του vangelism μου θυμίζει ατάκα του David Lee Roth στα early 80s για τους Van Halen: μας γουστάρουν γιατί παίζουμε σκληρό ροκ με το οποίο όμως μπορούν να χορεύουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, Spyros Delta said: Θυμαμαι ακομα ζωντανα τη στιγμη καπου πισω στις αρχες των '80s, που εχω δανειστεί απο ενα φιλο το δισκο back in black με το μαυρο χοντρο αναγλυφο εξωφυλλο, και βαζω το βινύλιο στο πικαπ και ακουμπαω τη βελονα στο πρωτο κομματι hells bells. Oταν τον επεστρεψα πρεπει ειχε το μισο βαρος, απο το λιωσιμο που εφαγε. Αμησε τα... Εγώ ήμουν από εκείνους που σνόμπαρα τους AC/DC χωρίς να τους έχω ακούσει επειδή φορούσαν τα μπλουζάκια όλοι οι κάγκουρες. Πραγματικά δεν είχα ιδέα. Έφερε ο μεγαλύτερος αδερφός μου το Back in Black σπίτι, έπεσε η βελόνα, αρχίζει το ομώνυμο, έρωτας... Γυρίζω πλευρά, Hell's Bells... Τελείωσε... Έρωτας. 2 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, RayDTutto είπε Αμησε τα... Εγώ ήμουν από εκείνους που σνόμπαρα τους AC/DC χωρίς να τους έχω ακούσει επειδή φορούσαν τα μπλουζάκια όλοι οι κάγκουρες. Πραγματικά δεν είχα ιδέα. Έφερε ο μεγαλύτερος αδερφός μου το Back in Black σπίτι, έπεσε η βελόνα, αρχίζει το ομώνυμο, έρωτας... Γυρίζω πλευρά, Hell's Bells... Τελείωσε... Έρωτας. To Ηells Bells ειδικά, μοιάζει σα να έχει γραφτεί χτες, τόσο σύγχρονο ακούγεται ως riff στ' αυτιά μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 2 hours ago, RayDTutto said: Έφερε ο μεγαλύτερος αδερφός μου το Back in Black σπίτι, έπεσε η βελόνα, αρχίζει το ομώνυμο, έρωτας... Γυρίζω πλευρά, Hell's Bells... Τελείωσε... Έρωτας. Το οποιο Back in black(lp) εβαζα παντα στο πικαπ αρχιζοντας απο το ομωνυμο. Ως ηλιθιος που ημουν,νομιζα οτι αυτη ειναι η πρωτη πλευρα Οταν πηρα το cd καταλαβα τη ....κια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gvour είπε Το οποιο Back in black(lp) εβαζα παντα στο πικαπ αρχιζοντας απο το ομωνυμο. Ως ηλιθιος που ημουν,νομιζα οτι αυτη ειναι η πρωτη πλευρα Οταν πηρα το cd καταλαβα τη ....κια. Εγω παντα σε ενα βινύλιο εβαζα πρωτα A side Καμπανες ακουσα πρωτα (ασχετα αν τα αγαπημενα ηταν τα δυο πρωτα της B side) Επεξεργασμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Και μια και πιασαμε προτιμησεις,ακομα και στους θεωρουμενους ως μετριους δισκους τους ειχαν μερικα κομματια που "εκοβαν". Οπως το αποκατω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση