Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Eνα κοβερακι (το πρωτο που της ειχα κανει), απο την αγαπημενη της Anouk. 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 τελεια φωνή εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, rgxinap είπε τελεια φωνή εδώ. Aπο προφορα ΟΚ? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 18 minutes ago, Spyros Delta said: Aπο προφορα ΟΚ? δεν την άκουσα να μιλάει δυνατά και ελληνικά για να σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, Spyros Delta said: Aπο προφορα ΟΚ? εδώ η προφορά ειναι ο ορισμός της ελληνικής στα αγγλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Εδώ μάλιστα. Μ'αρεσε και σαν τραγουδίστρια και ως ... Όσον αφορά τα της προφοράς δεν είμαι ειδικός, ούτε απόφοιτος της Οξφόρδης. Κανα 2 μασήματα λέξεων μου φάνηκε ότι άκουσα, αλλά στ' @ ... μου Μ' αρεσε πολύ αυτό που άκουσα. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ζω για την στιγμη που θα πλακωνονται τα αγγλονια για το ποια απο τις ελληνικες διαλεκτους / προφορες ειναι η σωστη... Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 από rgxinap 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Aπο προφορα ΟΚ? Φοβερη!..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2019 Μπράβο και γι' αυτό το cover Σπύρο! Τα της προφοράς δεν τα κατέχω οπότε δεν μπορώ να δώσω κάποια γνώμη. Σαν άκουσμα πάντως δεν με χαλάει κάτι σε κανένα από όσα έχω ακούσει από την κοπέλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση