Goatbarber Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα σας, Θα ήθελα την γνώμη-γνώση σας για κάποιον μαγνήτη Bridge Humbucker σε μέγεθος μονού. θέλω να τον βάλω σε μία στρατοκάστερ που έχω για μέταλ ήχο με πολύ ντιστόρσιον... Για να καταλάβετε θέλω να προσεγγίσω Tool και Death. Ευχαριστώ προκαταβολικά. "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Seymour Duncan 11205-02 SHR-1b-HOT RAILS www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marugen Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 O Dimarzio Chopper είναι ωραίος ίσως κάνει για αυτό που θες. Γενικά μην περιμένεις να βγάλεις ήχο ίδιο με full size humbucker, θα υπάρχει μια διαφορά η οποία βέβαια μπορεί να σ'αρέσει και περισσότερο. 1 "That crazy bastard may be the only sane one left" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Αν θες μέταλ ήχο, δεν βγαίνει άκρη με τέτοιους μαγνήτες 1 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Dimarzio fast track II : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Ηχογράφησα αυτό τις προάλλες, με μία Tele που φοράει Dimarzio Chopper T στη γέφυρα. Τα καθαρά είναι με τον single coil neck που έχω. Αν θέλεις να γράψω κάτι λίγο πιο βαρύ πες μου. Racer X - Sunlit Nights (demo).wav 3 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ^^^ τραγουδάρα... φοβερό παίξιμο εύγε φίλε. επίσης εδω να πούμε οτι ο Paul έπαιζε με super distortion σε παραλληλο wiring, δηλ περίπου ένταση fast track II !! Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 από rgxinap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ rgxinap! Κουνάει αρκετά, αλλά Gilbert-Bouillet παίζανε παπάδες! Γενικά δεν είμαι fan των super high ouput μαγνητών. Πάντα παίζω με medium output γιατί θέλω τα ακόρντα ακόμα και με πολύ gain από τον ενισχυτή να έχουν διαύγεια σε όλες τις νότες και τις συχνότητες. Ελπίζω να βρω χρόνο αύριο να γράψω κάτι πιο βαρύ. Γενικά ο rail μαγνήτης είναι λίγο πιο "στενός" από έναν κανονικό humbucker, δε βγάζει τον ίδιο όγκο αν τα συγκρίνεις δίπλα δίπλα, αλλά πιστεύω ότι είναι υπεραρκετός για τα περισσότερα παιξίματα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 fast track II (bridge) / fast track I / Chopper (neck) : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Παιδιά!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά για όλες τις απαντήσεις - ηχογραφήσεις κτλ!!!! Διαφωτιστικές οπωσδήποτε!!! Εγώ έχω μία stratocaster american standar, με έναν Little '59™ Strat - bridge ' SL59-1b. Ο οποίος από την αρχή δε μου άρεσε ούτε στα καθαρά αλλά ούτε και στα "γκάζια", είναι πιο πρίμος από ότι θα ήθελα. Γι' αυτό τώρα ψάχνω κάτι πιο γκαζάτο και ίσως πιο μπάσο... Όπως διαβάζω τις απαντήσεις σας μου φαίνεται ότι έχω δύο επιλογές: 1) να πάρω αυτόν τον hotrails (και ο dimargio μου άρεσε πολύ βέβαια! ) 2) να πάρω κάποιον κανονικό humbucker και να αλλάξω και το καπάκι από την στρατ. Ερώτηση δεύτερη: Τι θα λέγατε για ενεργό μαγνήτη; βλέπω κάποιους EMG... Ποια η άποψή σας; Επεξεργασμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 από Goatbarber "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση