jimmysbluesmoke1992 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Χαιρετώ την παρέα. Διαθέτω ένα deluxe big muff (EHX) pedal, με gate και mid boost. Δεν δουλεύει και χρειάζομαι κάποιον τεχνικό να το δει. Θα εκτιμούσα γνώμες, στοιχεία επικοινωνίας ή σχετικά threads για τεχνικούς στη Θεσ/νίκη που θα μπορούσαν να το τσεκάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dgudz Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Ο μονος που μου ερχεται αυτη τη στιγμη ειναι ο Φιλιππος Κωνσταντινιδης απο την blue fx pedals. Μου ειχε κανει κατι μοντες σ ενα plexitone τον επρηξα αρκετα μπορω να πω... Γαιδουρινη υπομονη και μια χαρα παλικαρι. Τωρα απο τιμες δεν εχω ιδεα φιλε δε σκαμπαζω αναλογως βεβαια τι θεμα εχει το πεταλι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmysbluesmoke1992 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, dimgoutz είπε Ο μονος που μου ερχεται αυτη τη στιγμη ειναι ο Φιλιππος Κωνσταντινιδης απο την blue fx pedals. Μου ειχε κανει κατι μοντες σ ενα plexitone τον επρηξα αρκετα μπορω να πω... Γαιδουρινη υπομονη και μια χαρα παλικαρι. Τωρα απο τιμες δεν εχω ιδεα φιλε δε σκαμπαζω αναλογως βεβαια τι θεμα εχει το πεταλι σου. Ευχαριστώ για την πληροφορια. που μπορω να τον βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dgudz Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Σου στειλα το τηλ σε mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmysbluesmoke1992 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, dimgoutz είπε Σου στειλα το τηλ σε mail εισαι τελειος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση