S9F Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2019 Ένας υποψήφιος αγοραστής για μία κιθάρα που δεν έχει όλο το ποσό μου πρότεινε να μου δώσει και αυτό. Το συγκεκριμένο έχει ενσωματωμένο και έναν SS ενισχυτή 30W. Στην ουσία είναι ένα πετάλι-ενισχυτής. Απ΄όσο διάβασα ταιριάζει καλά είτε με ηχεία EV12L (mesa) που έχω ενισχυτές με τέτοια ηχεία, είτε με G12-65 τα οποία δεν έχω. Σκέφτομαι να το πάρω, απλά θέλω αν κάποιος το έχει να μου πει τη γνώμη του και σε συνδυασμό με τα ηχεία/καμπίνες που το χρησιμοποιεί. Thanks. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Καλά κανένα δεν κατέληξε Ελλάδα? Όλα οι Γεωργιανοί τα πήραν? Τέλος πάντων, όταν έρθει και το δοκιμάσω θα γράψω ένα review για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα και δεν είναι σίγουρος. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 Με γεια!.. περιμένουμε review. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, yameth said: Με γεια!.. περιμένουμε review. Να'σαι καλά Γιάννη! Μάλλον αύριο θα το έχω, οπότε μέσα στο Σ/Κ θα έχω ελεύθερο χρόνο να το δοκιμάσω. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση