Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Haris είπε Το μόνο πρόβλημα που έχει το κομμάτι είναι ότι δεν το λέει ο Dio. Αλλά αυτό ισχύει με όλα τα κομμάτια που έχει πρωτοπεί ο Dio και δεν τα λεει ο Dio αλλά κάποιος άλλος που δεν είναι ο Dio (δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, αν δεν γίνομαι να τα ξαναγράψω). Κατά τα άλλα, σούπερ και μπράβο στην κοπέλα που έχει τον τσαμπουκά να προσπαθήσει να fill such big shoes. Εγω σε καταλαβα παντως. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 εχω ακουσει καμποσες διασκευες για το κομματι αυτο και αυτη ειναι απο τις καλυτερες . Κιθαριστικα οπως αναμενοταν ειναι αψογο . Προσφατα ειδα βιντεακι απο το συγκεκριμενο κομματι απο τους Last in line , το group μελων του Dio ,και ο τραγουδιστης 'ξενιζει ' γιατι ολοι εχουν στο μυαλο την φωνη του Dio . Προσωπικα δεν διεκρινα τιποτε ασχημο στα φωνητικα ισα ισα που ειναι δυναμικη ερμηνεια που απαιτειται σε τετοιου ειδους κομματι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 On 2/13/2019 at 1:28 PM, Spyros Delta said: ("ωχ παναγιτσα μου" η πρωτη αντιδραση) Και εμείς αυτό λέμε κάθε φορά που ανεβάζεις κάτι. Μας βοηθάς να κάνουμε ακόμα ένα μικρό βήμα στην (οδυνηρή θα έλεγα) διαδικασία πλήρους συνειδητοποιήσεως της "παικτικής μας κουλαμάρας"... Πέρα απ' την πλάκα, προσωπικά θα περνούσα μια χαρά αν το άκουγα live. Την κοπέλα δεν μπορώ να την κρίνω, δεν είμαι τραγουδιστής, απλά λέω ότι μου άρεσε αυτό που άκουσα. 1 "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2019 Μιας και οι πιο πολλοι εχουν πει τη γνωμη τους και για την τραγουδιστρια, ας πω και εγω τι πιστευω. Σιγουρα δεν χρειαζεται αυστηροτητα για τις επιδοσεις της κοπελας. Δεν ειναι, θεωρω, καποιο "μουσικο φαινομενο" για να υπαρχουν και αναλογες απαιτησεις και συγκρισεις με τον "θεο". Ειναι μια εξαιρετικη, παθιασμενη, ικανοτατη τραγουδιστρια με τα συν της και τα πλην της οπως ολοι. Αλλα τραγουδια τα λεει παρα πολυ καλα (οπως αυτο) με αρκετα πειστικη ερμηνεια και σε αλλα τραγουδια ειναι συγκλονιστικη. Και σε λαιβ συνθηκες, η ικανοποιηση του θεατη πολλαπλασιαζεται σε σχεση με μια ηχογραφηση. Μπραβο στην κοπελια! Ειναι πολυ τυχερη η μπαντα που την πλαισιωνει! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση