Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Νομίζω δεν αφήνει κανείς κάτι να πέσει χάμω που λέμε εμείς στην Αττική. Άσχετα με το θέμα, αν θέτε ανοίγουμε ένα άλλο με τίτλο: πόσο σημαντική είναι η προφορά στο τραγούδι. Ποιός το ξεκινάει; Σπύρο, εσυ ετοίμαζε το επόμενο. Τα απολαμβάνουμε. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, vagelism είπε Η γυναικα μου ειναι απο Αυστραλια..Ηρθε στην Ελλαδα πριν απο 10 χρονια.. Ουτε τα αγγλικα της με εψησαν σορρυ... Φυσιολογικο. Δεν μιλανε Αγγλικα οι Αυστραλοι Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Spyros Delta said: όταν δεν ξέρουμε για τι πράγμα μιλάει ένας στίχος και διαβαζωντας μόνο λέξεις, το μόνο που θα χωνευαμε θα ήταν το οδηγώ και σε σκέφτομαι που ειναι ευθυ και του δε ποιντ. συγνώμη τώρα μεταξύ μας, λες να μην ξέρω το άσμα...? από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, άσχετα με το αν μου άρεσε και η μουσική ή όχι, ξεράθηκα στο γέλιο με τους ηλίθιους (έως πανηλίθιους στίχους - αυτοί οι στίχοι δεν υπάρχουν - τέλος). Και ο Dio δεν μου αρέσει ως τραγουδιστής (αυτό το πομπώδες δεν το πάω) και από την εποχή των rainbow. Αν ήταν κάτι που δεν μου άρεζε εκεί ήταν αυτός. Ούτε πάω τραγούδια για νεράϊδες και μάγισες και απο την πόλη έρχομαι. Αντεξα και με σημάδεψαν οι demons and wizzards πίσω μια 10ετία, αλλά φτάνει. Είναι ένα συμπαθές ροκ τραγούδι με στίχους για τον κάλαθο. Η εκτέλεσή σας το ανέβασε πολύ. Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 από dimsonic 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, yameth είπε Νομίζω δεν αφήνει κανείς κάτι να πέσει χάμω που λέμε εμείς στην Αττική. Εχεις απολυτο δικιο. Αυτο σκεφτομουν τωρα, να κανω ενα ποστ αυτοεξομολογησης και να γραφω, Σπυρακο πες ενα δοξα τω Θεω που μονο δυο ανεφεραν τα πραγματικα προβληματα του τραγουδιου τα οποια τα γνωριζες εξαρχης, αλλα παρολα αυτα εκανες το κεφι σου με ενα κομματι που δεν παιζεται και ευκολα εκτιθεσαι. Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 2 minutes ago, yameth said: Νομίζω δεν αφήνει κανείς κάτι να πέσει χάμω που λέμε εμείς στην Αττική. Άσχετα με το θέμα, αν θέτε ανοίγουμε ένα άλλο με τίτλο: πόσο σημαντική είναι η προφορά στο τραγούδι. Ποιός το ξεκινάει; Σπύρο, εσυ ετοίμαζε το επόμενο. Τα απολαμβάνουμε. Έχεις δίκιο. Δε νομίζω ότι χρειάζεται αλλο θέμα. 2 minutes ago, dimsonic said: από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, άσχετα με το αν μου άρεσε και η μουσική ή όχι, ξεράθηκα στο γέλιο με τους ηλίθιους (έως πανηλίθιους στίχους - αυτοί οι στίχοι δεν υπάρχουν - τέλος). Ε λοιπον αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Εισαι spot on. Ειναι πολλά μεταλ/ροκ τραγούδια τα οποία έχουν ριφς που μας σημάδεψαν αλλά αμα διαβάσεις και σκεφτείς τους στίχους ειναι τουλάχιστον αστείοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε συγνώμη τώρα μεταξύ μας, λες να μην ξέρω το άσμα...? από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, άσχετα με το αν μου άρεσε και η μουσική ή όχι, ξεράθηκα στο γέλιο με τους ηλίθιους (έως πανηλίθιους στίχους - αυτοί οι στίχοι δεν υπάρχουν - τέλος). Και ο Dio δεν μου αρέσει ως τραγουδιστής (αυτό το πομπώδες δεν το πάω) και από την εποχή των rainbow. Αν ήταν κάτι που δεν μου άρεζε εκεί ήταν αυτός. Ούτε πάω τραγούδια για νεράϊδες και μάγισες και απο την πόλη έρχομαι. Αντεξα και με σημάδεψαν οι demons and wizzards πίσω μια 10ετία, αλλά φτάνει. Είναι ένα συμπαθές ροκ τραγούδι με στίχους για τον κάλαθο. Η εκτέλεσή σας το ανέβασε πολύ. Δεκτη η αποψη σου. Ειναι θεμα γουστου. Αλλα οπως ειπα, καλο ειναι αυτα να μη γραφονται 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον ...εγω ΔΕΝ το ηξερα το τραγουδι,δεν το ειχα ακουσει ποτε μου (γενικα με ελαχιστοτατες εξαιρεσεις ειμαι..αλλεργικος στο hard rock/metal ) Εβαλα λοιπον στο γιουτιουμπι να ακουσω το original. ΣυμπεραΖμα: ο τραγουδιστης (Dio δεν τον λενε?,δεν τον ηξερα αλλα δεν Κακος ) εχει ΚΑΛΥΤΕΡΗ προφορα απο την κοπελλα που τραγουδαει στο κλιΨ που ανεβασε ο Σπυρος. Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 4 minutes ago, Superfunk said: Λοιπον ...εγω ΔΕΝ το ηξερα το τραγουδι,δεν το ειχα ακουσει ποτε μου (γενικα με ελαχιστοτατες εξαιρεσεις ειμαι..αλλεργικος στο hard rock/metal ) Εβαλα λοιπον στο γιουτιουμπι να ακουσω το original. ΣυμπεραΖμα: ο τραγουδιστης (Dio δεν τον λενε?,δεν τον ηξερα αλλα δεν Κακος ) εχει ΚΑΛΥΤΕΡΗ προφορα απο την κοπελλα που τραγουδαει στο κλιΨ που ανεβασε ο Σπυρος. Μπορεί να ναι Αυστραλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) To τραγουδι παντως ειναι ΕΠΟΣ ....περιμενεις να σκασει μυτη ο Hagen με τον Θωρ στο πλευρο του και να λιανίσει τα Νιμπελουνγκεν με το τσεκουρι του και μετα να βιασει και να ανασκολοπησει την Kriemhild πανω σε βωμο ποτιΖμενο με αιμα τραγου Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, otto## είπε Μπορεί να ναι Αυστραλός. Μπα,με ελαχιστες εξαιρεσεις οι ΑΣτραλοι ντρεπονται να τραγουδήσουν με την προφορα τους και το παιζουν ΛΟΡΔΟΙ απο τα Cotswolds 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση