Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Φιλοδοξη προσπαθεια να αποδωσουμε ενα σουπερ κλασσικο κομματι 8 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Με το που μπήκε η φωνή της κοπέλας για μια στιγμή πήγα να ξυνίσω τα μούτρα μου(η συνήθεια τι σου κάνει όταν περιμένεις να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο ) Φωνάρα και το έχουν δηλώσει εδω αρκετοί πιο έμπειροι στον τομέα,μακάρι να της δώσουν την ευκαιρία να γίνει γνωστή αν δεν είναι ήδη στον χώρο της. Μπράβο και στους δυό σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε Με το που μπήκε η φωνή της κοπέλας για μια στιγμή πήγα να ξυνίσω τα μούτρα μου(η συνήθεια τι σου κάνει όταν περιμένεις να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο ) Φωνάρα και το έχουν δηλώσει εδω αρκετοί πιο έμπειροι στον τομέα,μακάρι να της δώσουν την ευκαιρία να γίνει γνωστή αν δεν είναι ήδη στον χώρο της. Μπράβο και στους δυό σας. Χεχε και εγω ξυνισα οταν μου ζητησε να πει Dio ("ωχ παναγιτσα μου" η πρωτη αντιδραση) , αλλα οταν το δοκιμασαμε με επεισε. Αρκει οταν πατας play, να μη περιμενεις να ακουσεις τον Dio. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Just now, Spyros Delta said: Χεχε και εγω ξυνισα οταν μου ζητησε να πει Dio ("ωχ παναγιτσα μου" η πρωτη αντιδραση) , αλλα οταν το δοκιμασαμε με επεισε. Αρκει οταν πατας play, να μη περιμενεις να ακουσεις τον Dio. Ναι,βασικά ξεχάστηκα με την εισαγωγή και μπήκα σε αυτόματο πιλότο και ο εγκέφαλος περίμενε την χροιά του Dio,αλλά δεν με χάλασε καθόλου ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Πάρα πολύ ωραίο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστη εκπληξη η γυναικεια φωνη στο τραγουδι αυτο. Εχεις διδυμο αδερφο που παιζει κιθαρα? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 προσωπικά μου αρέσει περισσότερο αυτή η εκτέλεση. Γενικώς δεν χωνεύω τον Dio. Πάντως μπράβο, το λέει η κοπέλα. Το έχει. Μόνο πες της να πάει πιό κοντά στο μικρόφωνο. (για σένα δεν σχολιάζω....διότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μιζέρια) 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε Γενικώς δεν χωνεύω τον Dio. Αυτα, ειναι καλο να μη γραφονται 2 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ευχαριστη εκπληξη η γυναικεια φωνη στο τραγουδι αυτο. Εχεις διδυμο αδερφο που παιζει κιθαρα? Τετράδυμα ειμαστε. Οι αλλοι δυο δεν μπηκαν στο βιντεο γιατι ειναι χοντροι και δεν χωραγαν (εκανα quad tracking σε πολλα σημεια στις ρυθμικες) Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση