dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, Pavlos Ice said: Έχει και το artist 10 αλλά θέλει κάνα 220αρι για μετάβαση σε artist δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Το είχα ψάξει όταν πήρα το pro. http://guitarhq.com/fender.html#serial vari audio δεν έχει το artist. Εκτός αν μιλάς για audio warp μόνο. Για μένα και τα δυό είναι απαραίτητα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pavlos Ice Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Το είχα ψάξει όταν πήρα το pro. http://guitarhq.com/fender.html#serial vari audio δεν έχει το artist. Εκτός αν μιλάς για audio warp μόνο. Για μένα και τα δυό είναι απαραίτητα ναι μιλάω για το Audio Warp Quantize https://new.steinberg.net/cubase/compare-editions/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα στο σόναρ, που μου τρώει ώρε σε κάθε κομμάτι. Όταν θέλω πχ να μετακινήσω ένα track λίγο πιο μπροστά, θα περίμενα με προχωρά και να με κολλά πάνω στα beats του μέτρου. Αντί να συμβαίνει αυτό, με αφήνει τυχαία σε ένα σημείο, χωρίς συγχρονισμό, και εγώ πρέπει να ζουμάρω αρκετά ώστε να το πάω χειροκίνητα εκεί που θέλω. Κάτι τέτοιο στο cubase δεν παίζει. Ή θέλω να βάλω ένα fill από ezdrummer στο τέλος του μέτρου. Πάλι μου το αφήνει τυχαία κάπου, ενώ στο cubase μου το τοποθετούσε ακριβώς εκεί που έπρεπε. Και όταν έχω να κάνω πολλά κόψε ράψε, αντιγράφή, επικόλληση κλπ, πρέπε να τα κάνω σχεδόν στα πάντα. Είναι πολύ πολύ κουραστικό και μου καταναλώνει χρόνο και ενέργεια. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να υπάρχει κάποιος "μαγνήτης" και να διορθωθεί το όλο θέμα? edit: Noμίζω το βρήκα, και έχει διορθωθεί αρκετά. Επεξεργασμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 10 minutes ago, gkourmoul1 said: Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να υπάρχει κάποιος "μαγνήτης" και να διορθωθεί το όλο θέμα? Το snap to grid είναι αυτό που ψάχνεις. Ενεργοποιημένο, όλα τα clips που μετακινείς ή κάνεις paste κολλάνε σε συγκεκριμένα σημεία του μέτρου (αυτό ρυθμίζεται από το πλαίσιο ακριβώς από κάτω του). Απενεργοποιημένο, μετακινείς και κάνεις paste ελεύθερα. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Quote να βρε Γιώργο δεν έχεις βάλει snap? αφού το κάνεις και στο cubase με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Το μονο snap που γνωριζω ειναι το rap συγκροτημα που ακουγα πιτσιρικας.... 3 minutes ago, dimsonic said: να βρε Γιώργο δεν έχεις βάλει snap? αφού το κάνεις και στο cubase Στο cubase ηταν ενεργοποιημενο, προφανως, με τον μαγνητη τερμα... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 άντε όλα καλά... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση