dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 πως κάνουμε vari audio στο sonar μπορεί κάποιος να μου υποδείξει την διαδικασία? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 11 minutes ago, dimsonic said: vari audio Tintoot? Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 tintin... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 να έχεις παίξει σε μια φράση με την γκιθάρα Bb και να το φτιάξεις Β με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Να.... αυτά μας φάγανε! Ξανά παίξτο βρε τεμπέλη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 τι να παίξω βρε μανα μ' ? ένα 5λεπτο αυτοσχεδιασμό που μου κατέβηκε από την κούτρα μου και έχει μέσα τρεις εντελώς πράσινες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dimsonic είπε τι να παίξω βρε μανα μ' ? ένα 5λεπτο αυτοσχεδιασμό που μου κατέβηκε από την κούτρα μου και έχει μέσα τρεις εντελώς πράσινες? Έ αυτές τις πράσινες δεν μπορείς να τις "απομονώσεις" και να τις ξαναγράψεις από πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 δεν είναι το ίδιο ούτε πετυχαίνει στο 90% των περιπτώσεων δυστυχώς. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Για να καταλάβω: Έχεις ένα πεντάλεπτο impro που έχει και τρεις πράσινες. Θες να απομονώσεις τις πράσινες και να τις φέρεις ένα ημιτόνιο πάνω; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 τρόπος του λέγειν. Πάνω ή κάτω. και ίσως είναι τρίλεπτο ή δίλεπτο. Ναι, είναι μερικές νότες που δεν μου κάθονται όπως εξελίχτηκε η πορεία. Επειδή πολύ συχνά (ή πάντοτε) μου αρέσει να παίρνω δρόμους και όπου με βγάλουν, διότι σπάνια θα παίξω πάνω σε μια κλίμακα-αντίθετα παίζω με το αυτί ό,τι μου ακούγεται καλά εκείνη την ώρα σε σχέση με το σύνολο, φτάνω σε αδιέξοδα που κάποιες φορές δεν μου αρέσουν ενώ μου αρέσει το 99% του ύφους του αυτοσχεδιασμού. Ε, τότε δεν θέλω να το πετάξω, ή να ξαναγράψω ένα τμήμα του. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση