dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 πίσω στο 1975 το όνομα του Eberhard Weber ήταν απλά μυθικό για όσους φλερτάρανε με την jazz ή την αυτοσχεδιαζόμενη. Νύχτωνε και ξημέρωνε με τον απίστευτο ήχο του, που δεν είχε (ούτε απέκτησε ποτέ) κανείς άλλος. Ενα αφιέρωμα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 Μια φίλη μου τον είχε γνωρίσει, και μου έλεγε ότι είναι από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που γνώρισε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 έκλεινες τα μάτια και έφευγες ... και φανταζόσουν τι χρώματα είχε η χλόη ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 που είναι ο Βαγγέλης να μας το μετρήσει.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Μια φίλη μου τον είχε γνωρίσει, και μου έλεγε ότι είναι από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που γνώρισε. Οπως ολοι οι πραγματικοι τιτανες... Οι μικροπρεπειες ειναι για τους κομητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimsonic είπε πίσω στο 1975 το όνομα του Eberhard Weber ήταν απλά μυθικό για όσους φλερτάρανε με την jazz ή την αυτοσχεδιαζόμενη. Νύχτωνε και ξημέρωνε με τον απίστευτο ήχο του, που δεν είχε (ούτε απέκτησε ποτέ) κανείς άλλος. Ενα αφιέρωμα εχεις φαει κολλημα με το 75 παντως ε? Αυτο ειναι το μεγαλυτερο σου προβλημα... ...και ειναι κ η χρονια που γεννηθηκα... Επεξεργασμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 16 minutes ago, vagelism said: Οπως ολοι οι πραγματικοι τιτανες... Οι μικροπρεπειες ειναι για τους κομητες. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, γιατί πολλά "τέρατα", δεν ήταν και οι ευγενέστεροι άνθρωποι (για να το πω κυριλέ). Γι' αυτό και η αναφορά μου στην ευγένειά του ως άνθρωπος. Όταν η φίλη μου αυτή μου είπε για το εγκεφαλικό του, πραγματικά καταστεναχωρήθηκα. Δυστυχώς δεν παίζει πια, αλλά τουλάχιστον είναι ακόμα μαζί μας. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, γιατί πολλά "τέρατα", δεν ήταν και οι ευγενέστεροι άνθρωποι (για να το πω κυριλέ). Γι' αυτό και η αναφορά μου στην ευγένειά του ως άνθρωπος. Όταν η φίλη μου αυτή μου είπε για το εγκεφαλικό του, πραγματικά καταστεναχωρήθηκα. Δυστυχώς δεν παίζει πια, αλλά τουλάχιστον είναι ακόμα μαζί μας. ..θα διαφωνησω.. Οσους πραγματικα τεραστιους...ετυχε να σφιξω το χερι..εχω την ιδια αποψη με τη φιλη σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2019 Αγαπημενη στιγμη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2019 6 hours ago, vagelism said: ...και ειναι κ η χρονια που γεννηθηκα... αμ πες το βρε φιλε! τωρα εξηγουνται ολα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση