longshadow Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 +1 για onespot...so far no problems.....(offtopic: fenderiarhs καλο παιδι φαινεσαι αλλα πρεπει να στο πω:"I don't like your avatar"!) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 +2 και απο μενα για το one spot. λιγοτερα καλωδια, λιγοτερος θορυβος. τροφοδοτω 5 πεταλια με αυτο και εχω βρει την ησυχια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 στην αθηνα εχει φερει one spot το guitar store (κατω απο την πλατεια εξαρχειων). το πηρα 25 ευρω YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasman_ Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 TΟ μόνο ουσιαστικό "πρόβλημα " του 1 spot είναι ότι δεν μπορεί να οδηγήσει ταυτόχρονα reverse & regular polarity πεταλάκια (παίρνεις όμως 2 1 spot και καθαρίζεις :wink: αν και τα reverse polarity πετάλια είναι εξαιρετικά σπάνια και σχεδόν πάντα αρχαία (η reissue) germanium fuzzes που λίγοι αγοράζουν (ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ) ή γουστάρουν. εμένα με 4 κανονικά + 1 "reverse polarity" πετάλι (moogerfooger phaser) - μου δουλεύει άψογα. Απλώς χρησιμοποίησα το ειδικό ανταπτοράκι σε ένα από τα καλωδιάκια... http://www.myspace.com/tasospapastamou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 τάση μεγαλύτερης των 16v σε πετάλι (και πολλά λέω) ίσον θάνατος δε νομιζω... υπαρχουν πολλα πεταλια που "λατρευουν" τα 18V... κυριως κατι Tubescreamer_οειδη (πχ. Fulltone FD-II ...το δικο μου το εχω μονιμως στα 18V) αν εχουν μεσα πυκνωτες rated για πανω απο 18V (25 και βαλε...) και τα ημιαγωγα ειναι για μεγαλυτερες τασεις, δεν εχεις κανενα προβλημα. Να μην πω για τα uni-vibe που παιζουν χαλαρα στα 24V (ΟΚ, μετα την ανορθωση) Γενικως, μεγαλυτερη ταση μεταφραζεται σε μεγαλυτερο headroom και καθαροτητα. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 TΟ μόνο ουσιαστικό "πρόβλημα " του 1 spot είναι ότι δεν μπορεί να οδηγήσει ταυτόχρονα reverse & regular polarity πεταλάκια (παίρνεις όμως 2 1 spot και καθαρίζεις :wink: αν και τα reverse polarity πετάλια είναι εξαιρετικά σπάνια και σχεδόν πάντα αρχαία (η reissue) germanium fuzzes που λίγοι αγοράζουν (ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ) ή γουστάρουν. εμένα με 4 κανονικά + 1 "reverse polarity" πετάλι (moogerfooger phaser) - μου δουλεύει άψογα. Απλώς χρησιμοποίησα το ειδικό ανταπτοράκι σε ένα από τα καλωδιάκια... το ..2004 που ποσταρα τα παραπανω δεν...υπηρχε το ανταπτορακι αυτο... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 και για να πω και κατι εντος θεματος, εγω παιζω με τροφοδοτικα (σταθεροποιημενα) απο την τοπικη αγορα ηλεκτρονικων (Θεσσαλονικη), και δεν εχω κανενα προβλημα (με 1,8Α τι προβλημα να εχω...) Η εξοδος ειναι μονιμως (μετρημενη) στα 8,9V και δε μασανε τιποτα... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brightoutside Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Λοοοιπον να πώ κι εγώ τη γνώμη μου, όπως και σε παλαιότερα ποστ άλλωστε. Το one spot μου είχε σπάσει τα νεύρα με τρελό θόρυβο στα πετάλια μου. Απ'ότι κατάλαβα έχει προβληματάκια με κάποια πετάλια όπως delay loopers κτλ. Μετά αγόρασα το Diago powerstation και βρήκα την υγειά μου! Πιο ακριβό βέβαια αλλά άξιζε και τα παίρνει όλα loopers, 3 delay, tremolo, overdrive, fuzz, drive, κουρδιστήρι, τα έχω όλα πάνω. Ρίξτε και μια ματία στα reviews αντίστοιχα του 1spot και του diago και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. http://reviews.harmony-central.com/reviews/Effects/product/Diago/Powerstation/10/1 http://reviews.harmony-central.com/reviews/Effects/product/Visual+Sound/1+Spot/10/1 myspace.com/figurantinyesterdaysplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 ...κι όπως έχουμε ξαναπεί, η αξιοπιστία των γραφόμενων στα user reviews του Harmony Central είναι σχεδόν μηδενική, και ότι χρησιμεύει μόνο στο να βλέπεις γνώμες από άγνωστους και τυχαίους που δεν γνωρίζεις την πείρα τους, κι ότι είναι καλό απλά για να διαβάζεις εντελώς αντιφατικές εντυπώσεις, και βεβαίως όχι για να κοιτάς τις βαθμολογίες... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 εγω παιζω με τροφοδοτικα (σταθεροποιημενα) απο την τοπικη αγορα ηλεκτρονικων (Θεσσαλονικη), και δεν εχω κανενα προβλημα (με 1,8Α τι προβλημα να εχω...) ποσα πεταλια εχεις πανω του? (κι εγω το ιδιο εκανα αλλα οταν καποια στιγμη εφτασα τα 6-7 πεταλια αρχισαν διαφορα προβληματα, τα οποια ελυσε το one spot - ασε που πιανει λιγοτερο χωρο και δεν παιζει να αλλαξεις την ταση η την πολικοτητα κατα λαθος) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση