dimsonic Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Η κριτική επιτροπή έχει οριστεί? Αν ναι, δεν είναι ανακοινώσιμη? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Η κριτική επιτροπή έχει οριστεί? Αν ναι, δεν είναι ανακοινώσιμη? Θα ήθελα είμαι εγώ στην επιτροπή. Βαρέθηκα όλο να με κρίνουν. Να μας δώσουν και καμιά υπερωρία, έξοδα κινήσεως, διαμονής, διατροφής με αστακό, χαβιάρι, σαμπάνια η κρασιά ακριβά, κανά ψάρι του χιλιάρικου, όπως στο ΔΗΜΟΣΙΟ χαχαχαχαχαχαχαχα @cigaret13Προσωπικά κι εγώ το ακούω μια χαρά.Ολα είναι εκεί που πρέπει. Καλή επιτυχία Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 4 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Θα ήθελα είμαι εγώ στην επιτροπή. Βαρέθηκα όλο να με κρίνουν. Να μας δώσουν και καμιά υπερωρία, έξοδα κινήσεως, διαμονής, διατροφής με αστακό, χαβιάρι, σαμπάνια η κρασιά ακριβά, κανά ψάρι του χιλιάρικου, όπως στο ΔΗΜΟΣΙΟ χαχαχαχαχαχαχαχα μέσα...! μπας και έχουμε και κανα βύσμα ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dimsonic είπε μέσα...! μπας και έχουμε και κανα βύσμα ! Δεν θα με βάλουν, δεν έχω προσόντα. Αν ήταν κυβέρνηση θα ήταν πιο εύκολο, όπως με τον Καρανίκα. χαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, dimsonic said: Η κριτική επιτροπή έχει οριστεί? Αν ναι, δεν είναι ανακοινώσιμη? Έλα βρε συ, είναι ο Καρβέλας, ο Γιώργος Κατσαρός, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Φοίβος, ο Βασίλης Τσάρτας, η Μανωλίδου, ο Quincy, ο Yameth, ο Tarantino, ο nickrahm, ο Vai, ο John Williams, ο LK, ο Slash, ο Αλέφαντος, ο Ringo Star, κι εγώ (είπανε και του Maradona, αλλά δεν μπορούσε). Είναι κι άλλοι αλλά δεν τους θυμάμαι όλους τώρα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, fusiongtr said: κι εγώ επιβεβαιώθηκε! (ζει ο Κατσαρός ρε?) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, dimsonic said: (ζει ο Κατσαρός ρε?) 85 είναι και ντούρος όπως πάντα. EDIT: Εγώ λέω (πάμε στοίχημα?) ότι σίγουρα κάποιο βραβείο θα το πάρει εξωσχολικός. Επεξεργασμένο 15 Ιανουαρίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 σοφτ σαξ και ντούρο γίνεται? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 9 minutes ago, fusiongtr said: είπανε και του Maradona, αλλά δεν μπορούσε γιατί δε λέγανε τη Madona τότε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, dimsonic said: σοφτ σαξ και ντούρο γίνεται? Σοφτ σαξ, χαρντ σεξ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση