cos_dr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ρε τον Τσίπρα βάλανε κριτή? Βάλαν από το Ποτάμι χαχαχαχχαχααχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Just now, dimsonic said: οχι αυτός κέρδισε εμείς χάσαμε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Just now, dimsonic said: εμείς χάσαμε Τώρα συγγνώμη, με εμάς είσαι ή με τους άλλους? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 με μας είμαι...αλλά δεν ξέρω ποιοι είν οι άλλοι... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Just now, dimsonic said: με μας είμαι...αλλά δεν ξέρω ποιοι είν οι άλλοι... Εμείς είμαστε οι άλλοι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, fusiongtr said: Εμείς είμαστε οι άλλοι. νόμιζα ότι είμασταν μαζί.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Just now, dimsonic said: νόμιζα ότι είμασταν μαζί.... Μαζί είμαστε. Λοιπόν παιδιά όσοι περιμένετε αποτελέσματα .... ξεχάστε το. Πάλι τζακ-ποτ θα βγει, και τα κέρδη θα προστεθούν στην επόμενη κλήρωση. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, fusiongtr said: Μαζί είμαστε. Λοιπόν παιδιά όσοι περιμένετε αποτελέσματα .... ξεχάστε το. Πάλι τζακ-ποτ θα βγει, και τα κέρδη θα προστεθούν στην επόμενη κλήρωση. τέτοια λέγε με.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Σε μια ώρα ένας από τους μεγάλους τυχερούς της βραδιάς θα είναι ο οδοντίατρός μου. Σχεδόν ένα komplete kontrol mkII61 θα του πληρώσω. χαχαχαχαχαααχχα 1 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 4 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Σε μια ώρα ένας από τους μεγάλους τυχερούς της βραδιάς θα είναι ο οδοντίατρός μου. Σχεδόν ένα komplete kontrol mkII61 θα του πληρώσω. χαχαχαχαχαααχχα ναι αλλά.... θα έχεις το χαμόγελο της colgate! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση