dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 εγω απλως θα μεθυσω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Eγώ άμα κερδίσω θα τα πουλήσω όλα, θα σταματήσω να δουλεύω και θα πάω να μείνω με τους δικούς μου και θα πάρω ένα παπί για να πηγαίνω μέχρι τις καφετέριες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimitris Doukas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Εχεις κανει ιδεα εαν ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα.!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Μάλλον ο Cos_dr το είπε και το έκανε το πραξικόπημα και πήρε τα βραβεία και την έκανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Εγώ τα πήρα αμέσως μετά το checkup. Έχω χοληστερίνη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, fusiongtr said: Έχω χοληστερίνη. την καλή ή την κακή? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Just now, dimsonic said: την καλή ή την κακή? Την κακή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 πως γίνεται και όλοι έχουν την κακή? δεν είδα κάποιον να έχει αυτή τη γμν την καλή.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Εμενα τα ανακοινωσε η γυναικα μου. Ευτυχως δεν ειναι εγκυος... 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2019 Just now, gkourmoul1 said: Εμενα τα ανακοινωσε η γυναικα μου. Ευτυχως δεν ειναι εγκυος... αυτά τα τεστ του φαρμακείου δεν είναι αξιόπιστα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση