dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, Nikos Aravanis said: Φτου,φτου,στα όρη στα άγρια βουνά ναι αλλά νορμάλ πλήκτρα όχι μπλιμπλίκια... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 22 minutes ago, dimsonic said: ναι αλλά νορμάλ πλήκτρα όχι μπλιμπλίκια... Πολύ αργά....το κακό έγινε. Πλεόν στα μάτια μου είσαι πληκτράς λυπάμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 έλα ρε...ένα Β3 και ένα Rhodes ήτανε.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Αν βάλεις και πιάνο είσαι ολοκληρωμένος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 σ αυτό δεν ταίριαζε.... τεσπα, όταν τελειώσει ο διαγωνισμός ίσως κάνω ένα making of.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, dimsonic είπε σ αυτό δεν ταίριαζε.... τεσπα, όταν τελειώσει ο διαγωνισμός ίσως κάνω ένα making of.... Και εγώ θα κάνω making of άμα κερδίσω. Άμα δεν κερδίσω δεν θα κάνω. Θα τα πουλήσω όλα και θα κρατήσω την κιθάρα και θα πάρω ένα ενισχυτακι που είδα με μπαταρίες να παίζω μόνος μου στον καναπέ μέχρι να μάθω. Και κάποια στιγμή θα παίζω καλύτερα από όλους σας για να μάθετε. Ζήλεια ψώρα θα λέω. Χαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 αντε βρε...γκρινιάρη, εγώ θα κάνω ούτως ή άλλως, γιατί μπορεί να μοιάζει το κομμάτι ότι δεν έκανα τίποτις, αλλά ...έχει κρυφά μυστικά... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Το δικό μου making of εδώ. Θυμόσαστε που δεν είχα καθόλου έμπνευση? Έκανα αυτό και αμέσως μου ήρθε το θέμα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε αντε βρε...γκρινιάρη, εγώ θα κάνω ούτως ή άλλως, γιατί μπορεί να μοιάζει το κομμάτι ότι δεν έκανα τίποτις, αλλά ...έχει κρυφά μυστικά... Eγώ μια χαρά το βρήκα. Βασικά τα βρήκα όλα όλων μια χαρά, αν όχι τέλεια κάποια, όλα έχουν καλές στιγμές και εμπεριέχουν ενδιαφέρουσες ιδέες και σημεία επαγγελματικών προδιαγραφών. Εγώ εκλαμβάνω από αυτό το δείγμα πως υπάρχει γενικώς ανεπτυγμένη η μουσική παιδεία και σίγουρα σε αυτό έχει βοηθήσει η εποχή μας που υπάρχει μεγάλη πρόσβαση σε ακούσματα αλλά και εξοπλισμό. Θα κάνω εκτενείς δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα. χαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2019 Αν κερδίσω πάντως θα κάνω αυτό 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση