dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 15 hours ago, fusiongtr said: Και τι συμμετοχές! Δεν έχω προλάβει να τα ακούσω όλα, αλλά από όσα άκουσα μέχρι τώρα, το επίπεδο είναι υψηλό σε όλα τα μουσικά είδη (μόνο metal δεν έχω ακούσει, γιατί άραγε? ). Δύσκολη η επιλογή για τους κριτές. εγώ θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια παρουσία των kbds, αισθητή η μικρή παρουσία των εγχόρδων. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε εγώ θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια παρουσία των kbds, αισθητή η μικρή παρουσία των εγχόρδων. Δεν είμαστε λίγοι. Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ!!!! Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!!!!! Είμαστε ΠΛΗΚΤΡΑΔΕΣ!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Δεν είμαστε λίγοι. Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ!!!! Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!!!!! Είμαστε ΠΛΗΚΤΡΑΔΕΣ!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα don't say the A word! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε don't say the A word! Ειμαστε, ειμαστε ανεξάρτητοι ενορχηστρωτές λόγω της ακομπανιαμεντικής μας παιδείας απο τα αρμόνια. Οι καλύτεροι, οι ΜΑΕΣΤΡΟΙ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 you said it again... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε you said it again... ε εντάξει, δεν ξαναμιλάω. Φεύγω. χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 όχι βρε, κάτσε μην το ξαναπείς μόνο ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε όχι βρε, κάτσε μην το ξαναπείς μόνο ! οτι θέλω θα λέω. Ειμαι μποξέρ στα 93 κιλα. Κανεις δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα χααχαχαχαχαχαχαχα Για πάντα ΑΝΩΡΙΜΟΣ!!!!! Για πάντα ΝΕΟΣ!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 57 minutes ago, dimsonic said: εγώ θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια παρουσία των kbds Σύμφωνοι, αλλά πολλά κομμάτια είχαν ενδιαφέρον, με καλή χρήση του "απρόβλεπτου", ακόμα κι αν ήταν στο ύφος των samples. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σύμφωνοι, αλλά πολλά κομμάτια είχαν ενδιαφέρον, με καλή χρήση του "απρόβλεπτου", ακόμα κι αν ήταν στο ύφος των samples. Θέλω να προσθέσω κι εγώ πως πολλά κομμάτια είχαν ενδιαφέρον, με καλή χρήση του "απροβλεπτου", ακόμα και αν ήταν στο ύφος των samples και πως θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια δε η παρουσία των Keyboards. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση