dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 κάπου παει, αλλά πάει πολύ αργά και πράγματα που θα έπρεπε να διορθώνονται ξαναεμφανίζονται. Πρέπει πρώτα να φύγει το θέμα αυτό της γείωσης...(μάλλον). Καλώδιο είναι, ενισχυτης είναι, κάρτα είναι....κάπου είναι. Δεν μπορεί να ακούγεται σαν εργοστάσιο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Εβγαι, εφιβρεσ το factory rock. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2019 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2019 κατι καινουργιο, αποψης...! 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) πρωτα βηματα κιθαρα φωνη, αποψης... και μια ερωτηση, στα tabs οταν γραφη key-c πχ, και οχι tuning standard πχ, το παιζουμε κανονικα και απλα κανη αναφορα, γιατι το tuning οταν λεει πρεπει να το παιξουμε οπως λεει, περιμενω αποψης και για κιθαρα φωνη και την ερωτηση Επεξεργασμένο 24 Αυγούστου 2019 από nickrahm 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 καποια απαντηση!! its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 10 hours ago, nickrahm said: και μια ερωτηση, στα tabs οταν γραφη key-c πχ, και οχι tuning standard πχ, το παιζουμε κανονικα και απλα κανη αναφορα, γιατι το tuning οταν λεει πρεπει να το παιξουμε οπως λεει, Key-c ειναι η κλιμακα, δηλαδη οι νοτες που χρησιμοποιεις. Standard tuning ειναι το (κλασικο απο Μι) κουρδισμα που εχει η κιθαρα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Key-c ειναι η κλιμακα, δηλαδη οι νοτες που χρησιμοποιεις. Standard tuning ειναι το (κλασικο απο Μι) κουρδισμα που εχει η κιθαρα. ευχαριστω φιλε καταλαβα! its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 από nickrahm its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) θα σας ανοιξω καρδια μου, 1 μπερδεψα τα χαπια που μου εδηνε ο γιατρος εκανα πηραματα πρωτη μαλ.κια, 2 ειπια πολυ χορτ@ δευτερη μαλ.κια, ηρθα και εγινα..........., εκοψα το χο, νοσηλευτηκα τρεις μερες ψηχιατριο μου δωσαν σωστα χαπια και ηρθα στα ισια μου, και ειμαι και παλι busy, περιμενω αποψης για το hard solo, εχω βαλη και παλι στοχους, i got the rock n rolls again, περιμενω αποψης για το hard solo Επεξεργασμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 από nickrahm its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση