gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2019 Το περιεχομενο του προτελευταιου ποστ που ακουσα ηταν καλυτερο απο τα προηγουμενα που εχω ακουσει. Εαν επαιζε με δακτυλα, ή με πιο λεπτη πενα, θα επαιζε πολυ καλυτερα. Βελτιωνεται αργα και (πολυ) βασανιστικα.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2019 3 minutes ago, gkourmoul1 said: Το περιεχομενο του προτελευταιου ποστ που ακουσα ηταν καλυτερο απο τα προηγουμενα που εχω ακουσει. Εαν επαιζε με δακτυλα, ή με πιο λεπτη πενα, θα επαιζε πολυ καλυτερα. Βελτιωνεται αργα και (πολυ) βασανιστικα.... ναι θα μπορούσα να είχα γράψει μικρήηηηη ...πρόοδο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2019 δυο λογια απο μενα, ευχαριστω για τις απαντησης, αυτο το διαστημα κανω λιγο relax και στη κιθαρα και γενικα. θελω να ξεκουραστω να γεμισουν οι μπαταριες μου και στην καταληλη στιγμη που θα ειμαι ετοιμος να ανεβασω κατι απο ερασιτεχνικο λιγο ποιο επαγγελματικο. δεν ειναι οτι δεν μπορω απλα οπως ειπα ξεκουραζωμε λιγο, δεν υπεγραψα και συμβολεω, ανεβαζω να παιρναει ωρα. την καταληλη στιγμη θα ανεβασω κατι καλο instrumental, solo, κιθαρα φωνη στιχοι μουσικη. το νοιζ παντως ειναι τελειο σαιτ. relax its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2019 The one who waits for something good, never waits too long! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2019 Το καλο πραγμα αργει να γινει Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2019 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, nickrahm είπε αυτό είναι από τα καλύτερα. Μπορεί και το καλύτερο από όλα. Έχει κάποιους δισταγμούς και βγαίνει εκτός χρόνου μετά το ένα λεπτό. Αλλά αν το συγκρίνουμε με τα πρώτα που μου χάλασαν ένα ζευγάρι ακουστικών λόγω εγγραφής παλιά, (είχα την ένταση κανονικά, δεν ήξερα τι θα επακολουθήσει, έβαλα μυαλό από τότε και είμαι προσεκτικός χαχαχαχχαχαχαχαχ), είναι κορυφαίο. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση