Προς το περιεχόμενο

παρεξηγηση νο 2

ex-bokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Administrator

"Ηρθαν oi φοβερές μοναδικές κιθάρες Agnoster από την Γουστεμάλα και τις φέρνει και μαγαζί στην Αθήνα!!! :wink: "

Και για όσους δεν το έπιασαν με το πρώτο...

Νέο thread:

"Ηρθαν oi φοβερές μοναδικές κιθάρες Agnoster από την Γουστεμάλα και τις φέρνει και μαγαζί στην Αθήνα!!! :wink: "

Ε... νομίζω ότι αν μη τη άλλο έχεις λάθος τρόπο έκφρασης.

Αν κάτι άλλο εννοείς μάλλον λίγο διαφορετικά θα έπρεπε να τοποθετηθείς.

Διότι η πληροφορία από μόνη της, μόνο για το ότι ήρθαν κάποιες κιθάρες λέει και δεν λέει τίποτα για τις ίδιες τις κιθάρες και γιατί είναι καλές...

Ούτε καν αν έχεις πιάσει κάποια στα χέρια σου.

Σκέτη προβοκάτσια δηλαδή.

Και προς πληροφόρηση σου οι περισσότερες καλές custom προσπάθειες, είτε αυτές που λές, είτε Epiphone, είτε Fender, είτε... άλλο όνομα, στην Κορέα φτιάχνονται, καθώς ανέπτυξαν τεχνογνωσία (πολύ οργανωτικοί τύποι οι Κορεάτες) και γραμμή παραγωγής που ανταγωνίζονται τις αμερικάνικες.

Και φυσικά θ' ακολουθήσει ότι έγινε με την Ιαπωνία.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι λες ότι από τις αντιγραφές θα περάσουν στην κατασκευή απίστευτων οργάνων, σε προσιτές τιμές; Αυτό δώρο θεού θα ήταν!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• Administrator

Και βέβαια.

Δες LG στις τηλεοράσεις πχ.

Από κατασκευαστής φασόν... πρωτοπόρος στην τεχνολογία LCD κλπ.

Live and let Live.

Είπαμε να προσέχουμε τί γράφουμε, αλλά μην πάμε και με το σταυρό στο χέρι μην τυχόν και παρεξηγηθούμε.

Στο κάτω κάτω ο καθένας έχει το δικό του τρόπο έκφρασης, μην ψάχνουμε τί κρύβεται πίσω από τις λέξεις, δεν έχει και πολύ νόημα.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

ΥΓ: Κανονικά θα έπρεπε να τα παίρνουμε όλοι από thomann :D

..there's too much panic in this town...

Για να κλείσω το θέμα που δημιουργήθηκε (από πλευράς μου τουλάχιστον) καταθέτω τα εξής.

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές οργάνων και ενισχυτών της Αμερικής μπαίνουν με κάποια ψευδώνυμα ή και με τα πραγματικά τους ονόματα στα επίσης μεγαλύτερα φόρουμς του κόσμου, και βοηθούν με τεχνικές απόψεις και ...βεβαίως διαφήμιση..το κοινό και κανείς δεν τους κατηγορεί.

Εδώ στην Ελλάδα μας τα πράγματα βρίσκονται ακόμη σε εμβρυικό στάδιο και από ότι φαίνεται κε yameth με όχι καλές προυποθέσεις για υγειή περαιτέρω ανάπτυξη.

κΑΤΑΛΗΚΤΙΚ¶ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΏΝΩ ΑΝΟΙΚΤ¶ ΣΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ ΣΑς ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ MODERATOR ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ YAMETH) EINAI OI KATΩΘΙ :

1) Παλαιολιθικές απόψεις του moderator τις οποίες καλούμαστε να ασπαστούμε ως ακόλουθοι του βασιλέως - αλήθεια που είναι αντίστοιχες παρατηρήσεις σας όταν αναφέρεται ο κόσμος σε rockinger, fender japan , epiphone klp?

2) Mήπως ο μουσικός οίκος ο οποίος κατά την γνώμησας χαίρει διαφήμιση από εμένα βάλεται επιδή δεν σας τα ακουμπάει όπως οι εταιρίες τις οποίες βλεπουμε στο top των σελίδων σας.

Σας ζητώ να ανακαλέσετε και να επιτρέπετε στον οποινδήποτε να λέει οτιδήποτε στα πλαίσια θεμάτων που απασχολούν την τσέπη και την τέρψη των απανταχού μουσικόφιλων.

/...κΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΝΕΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ

ΦΙΛΙΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

το πρόβλημα του yameth πιστεύω ότι ήταν η ανακοίνωση του μαγαζιού και όχι της μάρκας τώρα κατα πόσο αυτό ήταν σωστό ή λάθος δεν το ξέρω αλλά το θέμα πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει εδώ μην το παρατραβάμε ρε παιδιά

ελπίζω να βοήθησα κάπως

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

μα αν διαβασεις το αντίστοιχο thread καποιοι ρωτουν που? πόσο ? ποιό? και αν παρατηρησεις περισσότερο θα δεις ότι καποιος αλλος κανει πρωτος την αναφορά στο συγκεκριμένο μαγαζί και όχι εγώ. Τώρα αν το noiz απαιτεί bonus καθε φορά που γίνεται έμεση διαφήμιση που μόνο τέτοια δέχομαι ότι μπορεί να προκάλεσα...(τι να κάνω να στέλνω προσωπικά μυνήματα σε κάθε ενδιαφερόμενο? - δουλευόμαστε ρε παιδιά?) ας μας το πει ανοιχτά να τελειώνουμε.

Βασικά μάλλον επειδή άνοιξε 2 φορές το ίδιο θέμα, κίνησε υποψίες και οδήγησε, στην υπερβολική κατά την άποψή μου, αντίδραση του yameth

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου