Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2019 Ολα τα μοντελα (USA) που φτιαχνει η εταιρία σε ενα εξαιρετικο τεστ (αυτα τα Legacy ακουγονται ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα παλιά δικα μου!!) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2019 Εξαιρετικό Α/Β (C, D κ.λπ.). Για να είμαι ειλικρινής τα μόνα σετ που θα μπορούσα να αναγνωρίσω σε τυφλό τεστ θα ήταν τα Legacy, κι αυτό γιατί έχω παίξει πάρα πολλά vintage τρίφυλλα Ludwig και ο ήχος είναι όντως αυτός. Δεν πειράζει που τα θέλω και τα 5, ε; 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2019 4 hours ago, Haris said: έχω παίξει πάρα πολλά vintage τρίφυλλα Μπας κι έκανες παρέα με τον Bob? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση