RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 - Johnny man πρέπει να κάνεις ένα video clip για το νέο χιτ... - Τι εννοείς πρέπει...; - Ε πρέπει. Καλό θα ήταν. Πρέπει. - Οκ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Έχει κάνει παράδοση πάντως... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Θεός! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Άλλο ένα τρελό video clip, σε πολύ ωραίο τραγούδι. Θεός ο John! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Θεο τον λεμε επειδη ειναι ο τζονυς ο γνωστος....γτ εμενα το new light κ σα συνθεση κ σαν βιντεο κλιπ μου προκαλει ναυτια! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 μάλλον πιο πολυ ειναι "πρέπει να γράψεις ενα τραγούδι για το νέο βιντεο" 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Σορι αγόρια αλλα μου αρεσε το τραγούδι (σαν ποπ μελωδία) καθώς και το βιντεο που ειναι γραμμένο tongue in cheek. Μεταξυ σοβαρού κι αστείου δηλαδή. Σίγουρα δεν του λείπουν ούτε σκηνοθέτες, ουτε τον τρομάζει το κόστος παραγωγής. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 45 minutes ago, yameth said: Σορι αγόρια αλλα μου αρεσε το τραγούδι (σαν ποπ μελωδία) καθώς και το βιντεο που ειναι γραμμένο tongue in cheek. Μεταξυ σοβαρού κι αστείου δηλαδή. Σίγουρα δεν του λείπουν ούτε σκηνοθέτες, ουτε τον τρομάζει το κόστος παραγωγής. ποιό απ όλα λες? γιατί εμένα σαν κομμάτι από αυτά μου αρέσει το still feel.. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2019 Εαν και δεν αντεχω να τον ακουω τον συγκεκριμενο (αυτη τη φωνη που παραπεμπει σε boy band την αντεχω λιγοτερο και απο Καζαντζιδη) τραγουδαρα και το βιντεοκλιπ φοβερο 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση